Mr.47
Juve Fan
- Член од
- 29 јули 2008
- Мислења
- 10.058
- Поени од реакции
- 6.084
Каква е таа интерашка крава?
![]()
Не ми се пишуеше краваТА, па затоа така.
Прочитајте измеѓу редови 'баго.
п.с. Кравава носи Inter camo, треба со линии да биде.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Каква е таа интерашка крава?
![]()

Кликни на видеото.Каква е таа интерашка крава?
![]()
Прајте си филмовиЗамисли да решава кој ќе игра ЛШ а кој не![]()

остај ги брат...се глупираат...знаат дека лацио веќе до тогаш ќе има обезбедено ЛШ ...Прајте си филмови![]()

Шева златна топка...крај на дискусија....Се отвори пред некое време дискусија на темава,каде се споредуваа Батистута и Инзаги.Еве по мене уште потешка споредба на легендиве,во пресрет на нивниот меѓусебен меч во Недела![]()
![]()
значи по твојава логика и е Овен > Дел Пиеро или Тоти?Шева златна топка...крај на дискусија....
Се отвори пред некое време дискусија на темава,каде се споредуваа Батистута и Инзаги.Еве по мене уште потешка споредба на легендиве,во пресрет на нивниот меѓусебен меч во Недела![]()
![]()

Овен да не се мачеше со повреди можеби и ќе беше на тоа ниво...значи по твојава логика и е Овен > Дел Пиеро или Тоти?
Нормално дека ќе изгуби Јуве, затоа што Погба е поекспониран и има далеку поголема цена на пазарот. Погба може за 100 милиони да се продаде, а ПСЖ нема никогаш да му извади повеќе од 30 на Верати.ако има трампа без пари, Јуве ќе изгуби од трампата.. Ако ги трампаме и ни доплатат е тогаш ништо нема да се изгуби.. Погба е помлад, физички појак, а главно и покомплетен играч него Верати, но сепак и кепецов "не е за бацање"..
ама Овен има златна топка а Дел Пиеро и Тоти не,значи е бољи од нив по твојата логика од постот погореОвен да не се мачеше со повреди можеби и ќе беше на тоа ниво...
башка зборам за шева и батистута.... Шева играч кој беше клучен во европски моќен клуб....клуб кој беше на врвот на европа ...Кој за разлика од батистуа освојуваше титули и имаш главна улога во тоа...ама што ќе ти објаснувам кога појма си немаш што е тоа успех на тим и да си на врвот на европа....