Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Каква е таа интерашка крава? o_O

2cs9po6.png

Не ми се пишуеше краваТА, па затоа така.
Прочитајте измеѓу редови 'баго.

п.с. Кравава носи Inter camo, треба со линии да биде. :D

Моментално Лацио е класи и класи над Рома... иако овие вториве летово трошеа поприлично многу (за денешни Италијански услови), сепак комшивките во плаво се подобри. Утре да се играше Дерби Дела Капитале, Волчицава ќе незнаеше гзот кај и е.
Ама се среќаваат претпоследно коло од шампионатот, такада до тогаш многу работи може да се променат, форма, повреди, замор итн... е тоа ќе биде дерби, очекувам тој меч да решава кој каде ќе патува во Европа :oleee:

Замисли да решава кој ќе игра ЛШ а кој не :vozbud:

Се отвори пред некое време дискусија на темава,каде се споредуваа Батистута и Инзаги.Еве по мене уште потешка споредба на легендиве,во пресрет на нивниот меѓусебен меч во Понеделник:duel: :D

10345979_879008918838441_3083389460660047984_n.jpg

Последно уредено:
Се отвори пред некое време дискусија на темава,каде се споредуваа Батистута и Инзаги.Еве по мене уште потешка споредба на легендиве,во пресрет на нивниот меѓусебен меч во Недела :duel: :D

Шева златна топка...крај на дискусија....

Се отвори пред некое време дискусија на темава,каде се споредуваа Батистута и Инзаги.Еве по мене уште потешка споредба на легендиве,во пресрет на нивниот меѓусебен меч во Недела :duel: :D

Дискусијата Бати вс Пипо беше смешна, но тука веќе работите се изедначени, нијанси одлучуваат и пред се вкусови.. мене многу би ми било мило да слушнам од миланез да каже дека Бати е подобар од Шева или па повеќе му се свиѓал, ама тешко тоа, тие за Инзаги не попуштаа, без разлика што Батистута очигледно е подобар, а не па сега со Шевченко, јас велам тука некаде се, но мене Батистута ми се повеќе допаѓал како играч, а и сметам дека беше покомплетен и од Шева :)

значи по твојава логика и е Овен > Дел Пиеро или Тоти?
Овен да не се мачеше со повреди можеби и ќе беше на тоа ниво...

башка зборам за шева и батистута.... Шева играч кој беше клучен во европски моќен клуб....клуб кој беше на врвот на европа ...Кој за разлика од батистуа освојуваше титули и имаш главна улога во тоа...ама што ќе ти објаснувам кога појма си немаш што е тоа успех на тим и да си на врвот на европа....

ако има трампа без пари, Јуве ќе изгуби од трампата.. Ако ги трампаме и ни доплатат е тогаш ништо нема да се изгуби.. Погба е помлад, физички појак, а главно и покомплетен играч него Верати, но сепак и кепецов "не е за бацање"..
Нормално дека ќе изгуби Јуве, затоа што Погба е поекспониран и има далеку поголема цена на пазарот. Погба може за 100 милиони да се продаде, а ПСЖ нема никогаш да му извади повеќе од 30 на Верати.
Јак е Верати, ама мислам дека Погба е сеуште за нијанса подобар играч.

Овен да не се мачеше со повреди можеби и ќе беше на тоа ниво...

башка зборам за шева и батистута.... Шева играч кој беше клучен во европски моќен клуб....клуб кој беше на врвот на европа ...Кој за разлика од батистуа освојуваше титули и имаш главна улога во тоа...ама што ќе ти објаснувам кога појма си немаш што е тоа успех на тим и да си на врвот на европа....
ама Овен има златна топка а Дел Пиеро и Тоти не,значи е бољи од нив по твојата логика од постот погоре

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom