Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе интераши, а играле а не играле за Јуве, Јуве си е бренд во Италија за сите вас, да не речам Кока Кола е за вас :LOL:

Сладоледџијо, како да ти кажам ама и Амди Бајрам е кока кола бренд. Споредбава можеби потсвесно ти дојде, ако ја имаш читано Моќта на потсвеста, ти доаѓа како да си знаеш дека тимот ти е цигански :icon_lol:

Еј луѓе, сега го читам Бранко Илиевски на фб... легенда е човекот, се гомна да се јадело за Јувентус :pos::cuc: Од уста не го вади тимот, читајте му ги статусите...

Јуве 3-2 Рома
Legendata veli, Juventus ne pobeduva Na derbi ako ne mu poklonat dva do tri penali... I barem eden gol od ofsajd ...

Сасуоло 1-1 Јуве
Jak Sassuolo , mnogu jak !

И се разбира.... Јуве 1-3 Интер
Branko Ilievski сподели објава на Inter_Data

1925350_291787064361875_5784026724872137492_n.jpg

10003531_291787104361871_8059578224669698438_n.jpg

Незнам дали има напишано статус кога изгубивме од Џенова со 1-0. Се разбира под постовите како шлаг на торта се коментарите на Славчо Сани (фан на Јувентус) и Горанчо Крстиќ (фан на Интер)... штета што Панче Малдини не му коментира на статусиве, ќе паѓаше голем сеир. Штета незнам дали Стево има ФБ, па да видам тој што јаде гомна за Интер

Најискрено, ептен ми фалат Бранко и Стево да коментираат некој натпревар во Серија А, па макар тоа било и дерби на колото помеѓу Киево и Сасуоло. Богзнае колку се рчкаат таму во Телма секој ден за фудбалов :LOL:
Ме фати носталгија за великаниве на спортското новинарство :(

Незнам дали има напишано статус кога изгубивме од Џенова со 1-0. Се разбира под постовите како шлаг на торта се коментарите на Славчо Сани (фан на Јувентус) и Горанчо Крстиќ (фан на Интер)... штета што Панче Малдини не му коментира на статусиве, ќе паѓаше голем сеир. Штета незнам дали Стево има ФБ, па да видам тој што јаде гомна за Интер

Најискрено, ептен ми фалат Бранко и Стево да коментираат некој натпревар во Серија А, па макар тоа било и дерби на колото помеѓу Киево и Сасуоло. Богзнае колку се рчкаат таму во Телма секој ден за фудбалов :LOL:
Ме фати носталгија за великаниве на спортското новинарство :(

Не знам дали го знајте Зоран Мишевски новинарот од битолската телевизија Тера...пред повеќе од 10 години Тера пренесуваше Италјанско првенство и чоекот беше(и сеуште е) како под лента кога коментира спортски натпревари и не застанва од зборвање..изгорен фан на Јувентус и со цел град само за Јувентус се расправа....Зоран е Калински за Бранко и Стево

Не знам дали го знајте Зоран Мишевски новинарот од битолската телевизија Тера...пред повеќе од 10 години Тера пренесуваше Италјанско првенство и чоекот беше(и сеуште е) како под лента кога коментира спортски натпревари и не застанва од зборвање..изгорен фан на Јувентус и со цел град само за Јувентус се расправа....Зоран е Калински за Бранко и Стево

Уште ги памтам тие крадените снимки, играа Јувентус и така целиот попален се замрзна сликата и вели Дел Пиероо и ОП, чоеко застана. Се имам пресмеано со него.

Не знам дали некој пиша но Ди Натале го постигна 200тиот гол во Серија А. На домашен терен во 2014 има постигнато 11 гола во 11 утакмици:cuc:

Со голот против Киево на точно 400 настапи во Серија А, стигна до точно 200 голови. Што значи буквално еден гол на секој втор натпревар, просек кој во Италија многу тешко се достигнува.

Totti in his prime:love:

Ова колку да ја освежам темата, а и за младите форумџии кои кога ќе зборат за Тоти треба многу сериозно во обзир да ги земат неговите квалитети:pipi:

Како и да е, класата е вечна;)

Некој сака кладба на 2 недели аватар по желба за Рома - Интер утре? Од романистиве.. :)

@Boom Shaka Lakka, @SparroW и остали

Последно уредено:
Дека ќе го папате? :icon_lol:
Никад не сум бил против кладба, напротив, интересно ми е и имам мотив повеќе за навивање. Утре тепаме ама ете да има и кладба со некој од римјаниве :icon_lol:

Никад не сум бил против кладба, напротив, интересно ми е и имам мотив повеќе за навивање. Утре тепаме ама ете да има и кладба со некој од римјаниве :icon_lol:
Ама сега дојде шалов, нема ни две утакмици на клупа....а вие сте се залетале ко точак на удолнина:D
Ако де, добро е да се рчните, млитава ни е темава :)

Ама сега дојде шалов, нема ни две утакмици на клупа....а вие сте се залетале ко точак на удолнина:D
Ако де, добро е да се рчните, млитава ни е темава :)
Се спремаат нашиве за вашиве, 6ти Јануари е порниќот :)

Гарсија денеска изјави нешто во стилот: Јуве има три бода повеќе и сите знаеме како :свиркам:

Ах бе луѓе, со плачење никаде не се стига.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom