C
Castiel
Гостин
ќути до сега 7-8 инвалиди избркавме..остана уште нешто ситно да се избрка
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најдобро од Олимпијакос.Подобро да изгубиме од Сити и Ливерпул отколку од Франкфурт![]()

со алегри на клупа вас ни во торино нема да ве бива...Ме интересира кој ќе биде газда на Милано годинава,пошто само таму ве бива![]()
Ако го избегниме Галатасарај во група и евентуално тренеров ваш случајно не заебеМене пак ме интересира дали оваа сезона ќе поминете групи во ЛШ.![]()
Иначе врвиме 100 %Тие што биле одсекогаш, Интер и Интер Примавера.Ме интересира кој ќе биде газда на Милано годинава,пошто само таму ве бива![]()

Тие што биле одсекогаш, Интер и Интер Примавера.![]()

Не, ќе оставиме на вас да ја браните честа во ЛШ, туку чеј малце...упсНас што не не бива тоа се знае, но мене највеќе ме интересира дали оваа сезона ќе поминете групи во ЛШ.![]()

Се обиде нешто на почетокот да се обидува со нешто свое, но сигурно се тапнал по главата и си рекол дај како Конте ќе играм и да не ме боли главата. Алефри игра со 3-5-2, само што го форсира Евра на левата страна и прави некои шеми со новите играчи, пред се Переира и Коман.Ај вие пофалете се како ќе ви изгледа тимот? Како игравте на пријателските под Алегри?
Меаца растур напрај подобар и од Ибра
[DOUBLEPOST=1408237015][/DOUBLEPOST]Фиорентина го шлапна Реал, Наполи ја тепа Барселона, Сампдорија ја тепа Севиља
) Убаво тргнало иако се само пријателски