Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
ќути до сега 7-8 инвалиди избркавме..остана уште нешто ситно да се избрка

Подобро да изгубиме од Сити и Ливерпул отколку од Франкфурт :icon_mrgr:

Ме интересира кој ќе биде газда на Милано годинава,пошто само таму ве бива :D

Нас што не не бива тоа се знае, но мене највеќе ме интересира дали оваа сезона ќе поминете групи во ЛШ. :X3:

Ме интересира кој ќе биде газда на Милано годинава,пошто само таму ве бива :D
со алегри на клупа вас ни во торино нема да ве бива...
coffee.gif

Мене пак ме интересира дали оваа сезона ќе поминете групи во ЛШ. :X3:
Ако го избегниме Галатасарај во група и евентуално тренеров ваш случајно не заебе :D Иначе врвиме 100 %

Сампдорија му ја дупна глата на Севиља:свиркам:

Нас што не не бива тоа се знае, но мене највеќе ме интересира дали оваа сезона ќе поминете групи во ЛШ. :X3:
Не, ќе оставиме на вас да ја браните честа во ЛШ, туку чеј малце...упс :D :D

Ај вие пофалете се како ќе ви изгледа тимот? Како игравте на пријателските под Алегри?
Се обиде нешто на почетокот да се обидува со нешто свое, но сигурно се тапнал по главата и си рекол дај како Конте ќе играм и да не ме боли главата. Алефри игра со 3-5-2, само што го форсира Евра на левата страна и прави некои шеми со новите играчи, пред се Переира и Коман.

Ако му доведат крилен напаѓач, можеби ќе смени нешто,ама за во првенството сигурно ќе игра 3-5-2. Во ЛШ мислам дека ќе промени.

На две три утакмици на сред утакмица пробавме со 4-3-3 онака полека полека такв промена и мислм дека до Јануари ќе играме 4-3-3 или 4-3-1-2

Меаца растур напрај подобар и од Ибра :D[DOUBLEPOST=1408237015][/DOUBLEPOST]Фиорентина го шлапна Реал, Наполи ја тепа Барселона, Сампдорија ја тепа Севиља :)) Убаво тргнало иако се само пријателски :)

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom