Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Не знам колку доцнам зад тој што прв го објавил ова, ама умрев :pos:

Извинете што залепив толку слики, обично лепам 6-7 пати годишно, Јуве кога ќе даде гол од офсајд. ;)

Многу успех сезонава и добри расправии на темава!
http://www.redcafe.net/threads/ashley-cole-fitting-in-well-at-roma.394073/

и Ешли Кол ставаше кај него на Твитер од форумот, хаха, увек прифаќал сеир на негова сметка :)

Јас гласав навивачки за Јувентус го сменаа тренерот главниот мотиватор ( мозокот на екипата беше Конте) од друга страна дојде Луди Макс :D тоа може да делува премногу за играчите. Незнаеме сеуште со каква формација ке игра Јувентус во новата сезона. Иако мислам дека главни фаворити за Скудетото се екипите на Јуве и на Рома па до некаде и Наполи. Очекувам интересна сезона па кој ке има повеке срека нека го освои скудетото со срека на сите во новава сезона. Никаде не видов или некој да пишал дека Супер купот на Италија оваа сезона ке се игра во Катар на 23 Декенври.

@Ilumious , еве една од мене, прикачи ја на форумот за Манчестер:
у весник кај нив искочи таа тема, али барем наведуваат таму од кај зеле, не ко Република и Курир што дрпаат од форумов постови и фотографии и ни здраво ни чао :D види ја онаа со Шесто сетило, се превртев од смеење :pos:

BuEDQlVIEAA-k0E.jpg

:rolleyes::cenzura:

таа е реалноста и мена бегање од неа.Серија А е падната на ниско ниво последниве години и фала богу дека поише публика ќе има на долната слика (Јунајтед-Реал),отколку на Интер-Рома.И Јувентус да играше,ист број публика ќе имаше.
Манчестер и Реал имаат страшен маркетинг во целиот свет и огромни пари вртат само од маркетингот,додека на итаљаниве кур им е двор им е.

Al Jazira and Olympiakos target Napoli’s Pandev: the situation

Goran Pandev’s future is uncertain, there is no shortage of offers for him. In the last weeks, Al Jazira presented a rich offer to him, but he refused as he wants to continue playing in a competitive league. Olympiakos moved for him, but he’s not intrigued by their project. On the other hand, he would appreciate moving to Fiorentina, but there hasn’t been any official contact yet. Pandev ponders, his departure from Napoli seems certain.

Се сеќавам Лука Тони кога замина од Јуве, во Дубаи мислам дека отиде, кога се врати во Италија рече дека и покрај парите што ги даваат таму, немало никаков фудбал во буквална смисла. Не ме чуди тоа што Пандев не сака да замине во арапски клуб од проста причина што таму нема никаква компетитивност.

Иако изгледа во Наполи веќе нема место за него. Доколку не е заминат Дуван Запата од таму и со доаѓањето на Мичу шансите на Пандев за игра ќе бидат доста мали.

таа е реалноста и мена бегање од неа.Серија А е падната на ниско ниво последниве години и фала богу дека поише публика ќе има на долната слика (Јунајтед-Реал),отколку на Интер-Рома.И Јувентус да играше,ист број публика ќе имаше.
Манчестер и Реал имаат страшен маркетинг во целиот свет и огромни пари вртат само од маркетингот,додека на итаљаниве кур им е двор им е.

Во Италија не можат да наполнат стадион од 70 000 а не во Америка.

Евра, Ешли Кол и сега Рафа Маркез.

Што се случува во Италија, инвазија на стари и искусни дефанзивци :D

На анкетава си гласав за Лацио:cool:,ок знам дека нешто ми фали,не мора да ме цитирате:D.[DOUBLEPOST=1407286457][/DOUBLEPOST]Ама па ко ке видим дека Милан има дури 12 гласа:pos::pos:

Евра, Ешли Кол и сега Рафа Маркез.

Што се случува во Италија, инвазија на стари и искусни дефанзивци :D

Немања :pipi:.

Абе нема везе што се стари, бар се класа дефанзивци. Ако гледаш така, Даинели, Јепес и Легротаље уште играат ко стандардни првотимци. Боље стар, а класа дефанизвец од стар и просечен :)

Можда сум малце досаден со Москагол, ама луѓе.... ваква класа играч не се раѓа секој ден :place:

МоскаГол против Нагатомо

IOZcCt.gif

МоскаГол против Интер

pVjLTx.gif

МоскаГол против Торино

Rf_uM6.gif

МоскаГол против ФК Овче Поле

lLGUob.gif

Form is temporary, class is permanent... Со среќа во ФК Лече, Легендо :place:

Можда сум малце досаден со Москагол, ама луѓе.... ваква класа играч не се раѓа секој ден :place:

МоскаГол против Нагатомо

IOZcCt.gif

МоскаГол против Интер

pVjLTx.gif

МоскаГол против Торино

Rf_uM6.gif

МоскаГол против ФК Овче Поле

lLGUob.gif

Form is temporary, class is permanent... Со среќа во ФК Лече, Легендо :place:
:cuc:

И немој да јадеш бу*ек за Овче Поле, со големи амбиции се враќаат во 3-та лига:pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom