Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
И на крај ќе изгубите во финале на пенали и win win ситуација за сите што го хејтаат Јувентус. Нит титула во Серија А, нит титула во ЛШ.
coffee.gif
pa i da izgubi jbg .. bitno sakam da se povtori 2003 finaleto, da doziveam takvi emocii, normalno deka sakam da pobedi Juve , ama bi mi bilo i utesno toa sto bi igrale vo finale :)

Со овој сладоледџијава стварно не е во ред нешто. Прво во фан клуб вели дека би им дал 1Х на Аталанта викендов во замена за победа против Атлетико, сега не сакал Серија А, туку финале ЛШ.

Јувентус 10 пати по ред да освои Италија, јас ќе сакам и 11ти. Едноставно од тоа не можеш да се измориш.

pa i da izgubi jbg .. bitno sakam da se povtori 2003 finaleto, da doziveam takvi emocii, normalno deka sakam da pobedi Juve , ama bi mi bilo i utesno toa sto bi igrale vo finale :)
ЛОЛ
Ја ќе се рокнам ако Интер ми изгуби финале, јебеш финале ако не победиш во истото. Или според тебе битно е да се учествува? :D
2010 сам гледав финале, едноставно нејќев никој покрај мене да има, нит хејтери нит навиачи на Интер зашо ќе потепав се околу мене ако нешто тргнеше наопаку. Среќа Милито се погрижи да не тргне ништо наопаку па цела зграда патеше од моите вриштења. :vozbud:

Со овој сладоледџијава стварно не е во ред нешто. Прво во фан клуб вели дека би им дал 1Х на Аталанта викендов во замена за победа против Атлетико, сега не сакал Серија А, туку финале ЛШ.

Јувентус 10 пати по ред да освои Италија, јас ќе сакам и 11ти. Едноставно од тоа не можеш да се измориш.

го испуштивте од рака детево ..

да играш бар финале и да изгубиш? и повеќе би сакал такво сценарио одколку титула во Сериа А??:eek: па брат ти си единствениот човек на планетата што сака да доживее такви емоции кои се јавуваат при пораз во финале од ЛШ ..

Thank's God не сум бил роден 83-та кога Рома играла финале во ЛШ со Ливерпул на Олимпико и изгубила на пенали(шо зборам сега само се нервирам), ако не друго до сега нема да сум бил читава личност, сигурно нешто би ми фалило од психичка гледна точка. Значи тоа не се емоции туку трауми:icon_mrgr:

да играш бар финале и да изгубиш? и повеќе би сакал такво сценарио одколку титула во Сериа А??:eek: па брат ти си единствениот човек на планетата што сака да доживее такви емоции кои се јавуваат при пораз во финале од ЛШ ..

Thank's God не сум бил роден 83-та кога Рома играла финале во ЛШ со Ливерпул на Олимпико и изгубила на пенали(шо зборам сега само се нервирам), ако не друго до сега нема да сум бил читава личност, сигурно нешто би ми фалило од психичка гледна точка. Значи тоа не се емоции туку трауми:icon_mrgr:
brat pa sakam takvi emocii.. Da ne mi davaat pari ako osvoi Juve titula vo Seria a ? jas go sakam i pratam Juve radi emociite .. A emociite za titula vo seria A mi se namaluvaat veke 3 tituli po red osvoeni, lani titulata sto ja zemavme ne se zamarav ic ednostavno vtorata polusezona imavme mnogu bodovi prednost i nemav nikakvo cuvstvo koga igravme protiv bilo koj i mi bese seedno dali ke tepame ili izgubime ..[DOUBLEPOST=1411742013][/DOUBLEPOST]
корнет у шупак само за него,што би рекол Syn (да не го тагнувам,пошо е педерче од Водно ) :icon_lol:
a na majka ti ja mojov u gz da i go stavam

brat pa sakam takvi emocii.. Da ne mi davaat pari ako osvoi Juve titula vo Seria a ? jas go sakam i pratam Juve radi emociite .. A emociite za titula vo seria A mi se namaluvaat veke 3 tituli po red osvoeni, lani titulata sto ja zemavme ne se zamarav ic ednostavno vtorata polusezona imavme mnogu bodovi prednost i nemav nikakvo cuvstvo koga igravme protiv bilo koj i mi bese seedno dali ke tepame ili izgubime ..

ти реков, не мешај емоции со трауми:icon_mrgr:

шала на страна некако ептен не-шампионски ми размислуваш, Јувентус како клуб нема таква карактеристика, од таму и толку титули, да размислувале сите во цел историјат на Јувентус, клубот немало да има ни пола од моменталните титули;)

ти реков, не мешај емоции со трауми:icon_mrgr:

шала на страна некако ептен не-шампионски ми размислуваш, Јувентус како клуб нема таква карактеристика, од таму и толку титули, да размислувале сите во цел историјат на Јувентус, клубот немало да има ни пола од моменталните титули;)
nikad jas traumi ne sum imal, i koga izgubvme vo LS i koga padnavme vo seria B .. Znaev deka ke se vratime ekspresno, znaev deka koga togas ke osvoime titula posle vrakjanjeto (neka ti kaze stefan-kobe, deka on me rebrase 2-3 godini koga inter osvajase)

brat pa sakam takvi emocii.. Da ne mi davaat pari ako osvoi Juve titula vo Seria a ? jas go sakam i pratam Juve radi emociite .. A emociite za titula vo seria A mi se namaluvaat veke 3 tituli po red osvoeni, lani titulata sto ja zemavme ne se zamarav ic ednostavno vtorata polusezona imavme mnogu bodovi prednost i nemav nikakvo cuvstvo koga igravme protiv bilo koj i mi bese seedno dali ke tepame ili izgubime ..

Затоа добро ќе е да ја изгубите титулата за ти се вратат емоциите и неизвесноста. Вака си се навикнал. Што да ти речам, навивај за Рома оваа сезона. :P

a na majka ti ja mojov u gz da i go stavam

da ne mesame majki sea i rodninski vrski,da ne ti ebam stiklata sto ja nosis :D[DOUBLEPOST=1411742855][/DOUBLEPOST]
nikad jas traumi ne sum imal, i koga izgubvme vo LS i koga padnavme vo seria B .. Znaev deka ke se vratime ekspresno, znaev deka koga togas ke osvoime titula posle vrakjanjeto (neka ti kaze stefan-kobe, deka on me rebrase 2-3 godini koga inter osvajase)

i znaese deka ajvar ke praite na tribini :icon_lol:

Советот на фан клуб Јувентус мора итно да заседава поради неколку нелогични и контрадикторни изјави дадени од страна на Сладоледџија што му штетат на реномето на нашиот сакан клуб :D :D :D
Сметам дека во овие студени денови треба да престане да конзумира сладолед од ванила и чоколада бидејќи доаѓа до замрзнување на келиите во мозокот :cautious:, при што може да доведе до непосакувани компликации по здравјето на нашиот колега јувентино :D :LOL:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom