C
Castiel
Гостин
Вие за јуве и рома дебатирате дека ќе бидете во блиска трка за титула а заборавате дека Икарди кога ќе се врати од повреда сите пресметки ви паѓаат во вода :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Лацио 3-ца албански орли во тим![]()
брат се е тоа ок, затоа реков мое мислење е дека Рома е шпринтерка, и не е за долги стази поготово сега со ЛШ .. Сега е почеток и имаат сила, ама за 2-3 кола ќе мора да стави од втора постава пошто ептен ќе пресисаат вашите првотимци .. Калчото е маратон а не 100 метри слободно![]()

Па ние уствари игравме без Видал минативе 3-4 утакмициКоја црна сила и кои црни првотимци, кога на нас ни нема пола од првиот состав, а и полека со тој згуснат распоред се навикнуваме .. вчера не играа Кастан, Де Роси, Итурбе, Ешли Кол, Мајкон, повредени ни се плус и Астори,Ујчан и Бориело, а замисли веќе подолго време ни го нема клучниот играч во средниот ред, Кевин Стротман, тоа е исто како вие да играте без Видал. За седум дена веќе изигравме три натпревари(ЦСКА,Кајари и Парма) и трите ги победивме, засега тоа ти што го зборуваш нам ни се случува и сега за сега добро се снаоѓаме, па ќе видиме што ќе биде во блиска иднина, односно на дуеите со Јувентус и Манчетер Сити кои доваѓаат веднаш по мечот во Сабота со Верона. Јас тебе убаво те сваќам, не мора да ми објаснуваш за Калчото каков вид на трка е, но ти некако не можеш да ме сватиш![]()
не се плашиме бе, искрено ја би мењал да игра Јуве финале во ЛШ отколку да освоиме титула во Сериа А .. Не ме "пали" веќе Сериа АНели глеате уште од сеа им се тресе гзето на Јувенташиве па сеа "лани не игравте лш, па дали имате тренер што ги оспособувал, ова е трка не е шпринт" абе дајте ваму Јуве да се играмооо играмоооо играмоооо![]()

^ искулирај дека некој ќе ти го прочита англискиов дел.![]()

И на крај ќе изгубите во финале на пенали и win win ситуација за сите што го хејтаат Јувентус. Нит титула во Серија А, нит титула во ЛШ.не се плашиме бе, искрено ја би мењал да игра Јуве финале во ЛШ отколку да освоиме титула во Сериа А .. Не ме "пали" веќе Сериа А![]()
не се плашиме бе, искрено ја би мењал да игра Јуве финале во ЛШ отколку да освоиме титула во Сериа А .. Не ме "пали" веќе Сериа А![]()