Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Ливаја потпишува 5 годишен договор со Рубин Казан ... чао легендо :place:

Marko-Livaja.jpg
:place::place::place:
Тажна вест...

Затоа ќе пропаѓа лигава кога си идат ваквите ѕвезди :(

По Ибрахимович, Т.Силва, Лавеци, Пасторе, Кавани, Верати, Ламела еве сега и најболното, Ливаја:(

По Ибрахимович, Т.Силва, Лавеци, Пасторе, Кавани, Верати, Ламела еве сега и најболното, Ливаја:(

Иначе шо се дешава бе брат со Ламела?..жив е тој?..јас искрено заборајв дека професионален фудбалер е ама ми текна дека во Рома беше ѕвер..не разбирам шо му се има случено во Лондон ама детето има квалитет

Иначе шо се дешава бе брат со Ламела?..жив е тој?..јас искрено заборајв дека професионален фудбалер е ама ми текна дека во Рома беше ѕвер..не разбирам шо му се има случено во Лондон ама детето има квалитет
Му чисти копачки на Ериксен. Наместо да остане и да биде лидер во Рома заедно со Пјаниќ, тој отиде во послаба екипа за да биде резерва на резервите.

Коа се јадеа лани романистите и миланистите кој е појак Шарави или Ламела..ее времиња..Кој е појак сеа А?:LOL:

BlUvRELIQAAZrLf.jpg:large

Со вакви плакати беше исполепен Лондон :D Како што пишува и на плакатов, се жалеше таму негде ноември месец дека му било тешко да се прилагоди, премногу била физичка лигата и го снема, нигде го немаше во првиот тим. Еве некни на последното коло се појави :D

Штета за детето, да останеше во Рома и ќе напредуваше и ќе играше на СП но тоа е, 35М беа тешки за одбивање.

Коа се јадеа лани романистите и миланистите кој е појак Шарави или Ламела..ее времиња..Кој е појак сеа А?:LOL:

Шарави :icon_lol:
Не шала настрана, Шарави ја пропушти сезоната поради фрактура на стапалото а не оти е камен и не е ни втора постава:icon_mrgr:

Сега читам,го купиле како замена за Бејл човече хахахахаха
images

yeah right...:coffee:

Покрај тоа што имаше не така добар впечаток во првите натпревари, за брзо време се здоби со повреда ради која одамна се знае дека нема да биде спремен до крајот на сезоната.
Навистина имаше лош почеток, но за неговото неиграње влијание имаше тогашниот тренер Вилаш Боаш бидејќи Ламела воопшто не беше желба на АВБ, конкретно беше доведен по инсистирање на спортскиот им директор Сабатини. Боаш испадна навистина чуден карактер, покрај тоа што лошо му одеше на цел тим, не му даде вистинска шанса на Ламела, ради него заборавивме дека постои Адебајор. Кога го смениа Ламела веќе беше повреден, доколку не беше надвор од терените кој знае можеби ќе беше стандарден до сега, исто како и Адебајор што го видовме дека е жив :)[DOUBLEPOST=1400250988][/DOUBLEPOST]
Му чисти копачки на Ериксен. Наместо да остане и да биде лидер во Рома заедно со Пјаниќ, тој отиде во послаба екипа за да биде резерва на резервите.

Неговата продажба беше иницијатива на клубот, немаше никакви проблеми Ламела да остане во Рома, плачејќи го напушти Рим.[DOUBLEPOST=1400251225][/DOUBLEPOST]

Има време за двајцата, само здравје да ги служи. За Шарави незнам што како, али Ламела е огромен талент, нема тој да пробадне така. Доколку биде здрав за наредната сезона, повторно ќе си ја врати формата без разлика кај ќе игра.[DOUBLEPOST=1400263465][/DOUBLEPOST]^сум пишал Сабатини а мислев на Балдини:facepalm:

Последно уредено:
Неискусен бил тогаш, немој ти одма да го караш :icon_lol:

Ебати легендата...

Јебига, човекот барал поголема дневница... Сепак засекогаш ќе остане во нашите сеќавања како легенда, заедно со Банти, Папареста, Фарина, Росети итн... :icon_mrgr:

Јебига, човекот барал поголема дневница... Сепак засекогаш ќе остане во нашите сеќавања како легенда, заедно со Банти, Папареста, Фарина, Росети итн... :icon_mrgr:

Росети е од Торино и не смееше да му суди на Јуве па затоа индиректно помагаше каде што можеше.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom