Bianconero vero
Il Capitano
- Член од
- 10 ноември 2008
- Мислења
- 9.269
- Поени од реакции
- 8.254
Ливаја потпишува 5 годишен договор со Рубин Казан ... чао легендо
![]()

Тажна вест...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ливаја потпишува 5 годишен договор со Рубин Казан ... чао легендо
![]()
Затоа ќе пропаѓа лигава кога си идат ваквите ѕвезди![]()
По Ибрахимович, Т.Силва, Лавеци, Пасторе, Кавани, Верати, Ламела еве сега и најболното, Ливаја![]()
Му чисти копачки на Ериксен. Наместо да остане и да биде лидер во Рома заедно со Пјаниќ, тој отиде во послаба екипа за да биде резерва на резервите.Иначе шо се дешава бе брат со Ламела?..жив е тој?..јас искрено заборајв дека професионален фудбалер е ама ми текна дека во Рома беше ѕвер..не разбирам шо му се има случено во Лондон ама детето има квалитет
Иначе шо се дешава бе брат со Ламела?..жив е тој?..јас искрено заборајв дека професионален фудбалер е ама ми текна дека во Рома беше ѕвер..не разбирам шо му се има случено во Лондон ама детето има квалитет
Коа се јадеа лани романистите и миланистите кој е појак Шарави или Ламела..ее времиња..Кој е појак сеа А?![]()
Иначе шо се дешава бе брат со Ламела?..жив е тој?..јас искрено заборајв дека професионален фудбалер е ама ми текна дека во Рома беше ѕвер..не разбирам шо му се има случено во Лондон ама детето има квалитет
Му чисти копачки на Ериксен. Наместо да остане и да биде лидер во Рома заедно со Пјаниќ, тој отиде во послаба екипа за да биде резерва на резервите.
Коа се јадеа лани романистите и миланистите кој е појак Шарави или Ламела..ее времиња..Кој е појак сеа А?![]()
Во недела ќе се пензионира уште една легенда на Јувентус #Bergonzi #Mestaci #SerijaB
![]()
Ебати легендата...
Јебига, човекот барал поголема дневница... Сепак засекогаш ќе остане во нашите сеќавања како легенда, заедно со Банти, Папареста, Фарина, Росети итн...![]()