Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Демеκ менува нешто аκо Ρома зема 1 или 3 бода. Јуве ќе е шапион во сеκој случај.

Е не е исто... сега ако Рома одигра нерешено, или во краен случај изгуби, а Јувентус го добие Сасуоло, уште оваа недела ќе бидеме официјално шампиони. Така целиот товар ќе биде симнат за дуелот со Бенфика...

Вака ако Рома сега ги земе трите бода, трката сеуште нема да биде решена, сеуште ќе го има оној притисок да победиме 2 од преостанатите 4 натпревари, башка и дуелот со Бенфика ќе ги исцрпи дополнително...

Не е сеедно :icon_mrgr:

Јас мислам дека Сасуоло ќе извлече бод од Јувентус :D

ФорЦа нерешено! :cool:

Ќе израмни Милан од пенал од 81-90 мин. Ќе биде така, затоа што МОРА да биде така, а не дека се работи или не се работи за Милан. :icon_lol:

Ништо од ова погоре. Абиати батарушка! Каква интервенција беше ова :tapp:

Последно уредено:
Ne razbiram, ama sigurno e nesto za mestacive neliiii, majkata da im ja ebam gjubrentaskaaaaaaa :mad::mad:
не те навредуваме заради бојата на кожата, те навредуваме зошто си гомно без почит
Тоа пишува
За Балотели е

За системот бе па ти колку си неупатен!
A мене ме ебе системот, ми прави некоја тортура, јас знаеш не сум сфатен, по десет години по дваесет ќе се пробијам ќе видиш...:pos:

Ne razbiram, ama sigurno e nesto za mestacive neliiii, majkata da im ja ebam gjubrentaskaaaaaaa :mad::mad:
Не те вреѓаме заради твојата боја на кожата , туку пошо си серко без почит.
Јбг не си ни ти до толку паметен транслејт да отвориш...

Не те вреѓаме заради твојата боја на кожата , туку пошо си серко без почит.
Јбг не си ни ти до толку паметен транслејт да отвориш...

ги излета сите како Љајич што му направи на Мексес прегеска:D

btw пораката од фановите си е на место, Бало ако сака и бел нека се обое или да бил белец, исто му се фаќа:P

Еден голем поздрав до оние што велеа дека Јуве нема што да се замара и дека 100 % ја зема титулата. Една работа ќе ви кажам само. Замислете да размислуваше Конте како вас и Јуве да ги кренеше све четири у вис уште пред месец и повеќе. Оние победи од по 0-1 и 1-0 излегуваат клучни, затоа што без тие победи кои беа пред се заради индивидуални потези Рома со победа во меѓусебниот дуел ќе имаше шанси реално да се надева на Скудето.

Инаку секоја чест за Рома оваа сезона. Како тим општо не ги сакам, ама според игрите сезонава заслужуваат максимален респект. Уште малку да поработат на карактерот (кој треба и сам по себе да дојде после 1-2 сезони) кој ќе им ги освоеше бодовите и од тие натпревари против Сасуоло и Каљари во првиот дел тогаш ќе бидат во буквална смисла топ.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom