_predator_
Студент\Џаболебар
- Член од
- 17 декември 2012
- Мислења
- 2.254
- Поени од реакции
- 2.461

Другари се бе

А и се зборуваше едно време, едка Астори е веќе договорен да премине во Рома летово.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хмм од кого ли ги научил овие сељачки манири,нема вакви играчи во Рома![]()
![]()
Нема веќе, си замина Бориело во јануариА зошто не прашаш од кого научил вака голови да дава, има такви во Рома?![]()
Давањево голови во Сиена го има научено,а ова ударањево го научил во Рома од двајцата најдобри учители во таа областА зошто не прашаш од кого научил вака голови да дава, има такви во Рома?![]()
несакајќе беше ударот, Дестро кога трча многу пафта и мава со рацете, што одма мешате баби жаби
сега кога Дестро проработи уште Москардели за прв тим да го земеме и ќе бидеме комплетни во нападот![]()
Абе не заебавај ? Они па нека си се другарчиња, ама Астори не го ни допре , а Дестро го залепи без причина.Пароло е печен за во Рома
Јувенташи еве изјава на Дестро и не замарајте без веза
“There was contact and he put his arm out first. My eyes were closed, so I couldn’t even see where he was. In fact, I think he was booked for the reaction rather than the coming together with me. Besides, Astori is a friend.”
Повеќе од зборови, верувам на видео снимките. Сега гледав Domenica Sportiva на Раи и едно 100 пати ја дадоа ситуацијата каде очигледно се гледа намерен удар во лицето на Астори и после тоа како глуми као демек него го удриле.Пароло е печен за во Рома
Јувенташи еве изјава на Дестро и не замарајте без веза
“There was contact and he put his arm out first. My eyes were closed, so I couldn’t even see where he was. In fact, I think he was booked for the reaction rather than the coming together with me. Besides, Astori is a friend.”