Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Наполи покојзнае кој пат повторно потврди дека е екипа со провинцијален карактер,го победи лидерот на табелата дома , прослави ко да освоија титула, за веднаш наредното коло да изгубат од Парма.
Не го порекнувам квалитетот на Парма во никој сличај, само сакам да посочам на некои работи.
Баш би сакал млекарите да играат во Европа следната зезона, и мислам дека тоа и ќе го обезбедат со оглед на лесниот распоред во завршницата на сезонава.

Повеќе од зборови, верувам на видео снимките. Сега гледав Domenica Sportiva на Раи и едно 100 пати ја дадоа ситуацијата каде очигледно се гледа намерен удар во лицето на Астори и после тоа како глуми као демек него го удриле.

нека биде по ваше, Дестро намерно го удри Астори, а истиот потег го вежба на трениг со Тоти и Де Роси.

нека биде по ваше, Дестро намерно го удри Астори, а истиот потег го вежба на трениг со Тоти и Де Роси.

а шо демек Тоти и Де Роси не се понашаат како говеда невакцинирани?..зарем тие се пример за малите деца што ги гледаат по телевизии ?

а шо демек Тоти и Де Роси не се понашаат како говеда невакцинирани?..зарем тие се пример за малите деца што ги гледаат по телевизии ?

подобро би кажал пример за лојалност и љубов спрема еден клуб:pipi:

Kolku samo zborevte za Destro debel,vakov tako a on si gazi so golchinja :cool:[DOUBLEPOST=1396833017][/DOUBLEPOST]17 natprevari 13 gola

Kolku samo zborevte za Destro debel,vakov tako a on si gazi so golchinja :cool:[DOUBLEPOST=1396833017][/DOUBLEPOST]17 natprevari 13 gola
Нека изигра еднаш Дестро една ЦЕЛА сезона константно па ќе можиме да прајме муабет.

Матри лани имаше период од 7 гола во 9 настапи не зачуди ама после пак олади...

Последно уредено:
Нека изигра еднаш Дестро една ЦЕЛА сезона константно па ќе можиме да прајме муабет.

Ako de no ovoj imase teska povreda i na prvoto debi protiv Viola dade gol ...Neka bide zdrav pa naredna da ve zamolkne ...I na SP ocekuvam mnogu od nego :)

Ako de no ovoj imase teska povreda i na prvoto debi protiv Viola dade gol ...Neka bide zdrav pa naredna da ve zamolkne ...I na SP ocekuvam mnogu od nego :)
Нема зошто мене да ме замолкне јас неам ништо против чоекот, и баш би ми било мило ако италија конечно добие салам шпиц и стабилен. Јас гледам за Јуве нема зопто да се замарам со Дестро. Коментирањето за неговата тогашна состојба беше на место затоа што ств беше здебелен и на лик не личеше на себе во краен случај тоа е критикаа не осудување или отцена за квалитет. :)

хаха и што сакаш да кажеш со ова? :D
па нормално дека и јас сакам да го гледам цела сезона да игра.. но мене ме интересира како ти заклучи дека ради тоа што не изиграл цела сезона затоа изгледа толку добар? доста е само факот што се врати по осум месечна пауза почна да дава голови како од шала, како да не бил повреден ниту еден ден .. еве и јас сакам Дестро наредната година да ја изигра ЦЕЛА константно(како што викаш ти) па да ги видиме резултатите :)

btw видете ја оваа глупост на фудбал-италија http://football-italia.net/47510/pandev-set-napoli-departure

Goran Pandev looks set to leave Napoli at the end of the season, with two players from Lyon coming in.

Il Mattino report that the Montenegrin forward will depart Stadio San Paoloover the summer, with Coach Rafa Benitez looking to bring some younger legs into the side.

And the same paper believes that the Spanish tactician has already highlighted the payers he wants for next term.

Long-term target Maxime Gonalons is number one on the list, after his move from the French side was cancelled at the last minute in January.

The Partenopei will go back in for the midfielder during the off-season, and will also try to persuade teammate Alexandre Lacazette to join him.

The young forward was admitted he would be open to a move abroad in the past, and has recently been linked with a switch to Juventus.

а шо демек Тоти и Де Роси не се понашаат како говеда невакцинирани?..зарем тие се пример за малите деца што ги гледаат по телевизии ?[/quote

Поголем отколку матераци и компанија што беа
[DOUBLEPOST=1396881594][/DOUBLEPOST]
Нема зошто мене да ме замолкне јас неам ништо против чоекот, и баш би ми било мило ако италија конечно добие салам шпиц и стабилен. Јас гледам за Јуве нема зопто да се замарам со Дестро. Коментирањето за неговата тогашна состојба беше на место затоа што ств беше здебелен и на лик не личеше на себе во краен случај тоа е критикаа не осудување или отцена за квалитет. :)

Ако ме прашаш мене, ич не сакам да играат за Италија, ни Де Роси, ни Дестро, ни Флоренци .... онај ботон нека зема играчи од болоња и торино :)

Бориело се враќа на лето. Премиер Лигата била многу лесна за него:vozbud:

Додека сме на муабетот за Италија, има шанси Сантон да биде повикан на СП? Гледам нема настап за Италија од фебруари 2013.

Со оглед на тоа дека Балзарети е повреден многу веројатно е.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom