Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
10153096_10153066126241808_5659513237313653791_n.jpg

Другари се бе :D
А и се зборуваше едно време, едка Астори е веќе договорен да премине во Рома летово.

Хмм од кого ли ги научил овие сељачки манири,нема вакви играчи во Рома
m1703.gif

destrosuastori.GIF

А зошто не прашаш од кого научил вака голови да дава, има такви во Рома?:icon_lol:
Давањево голови во Сиена го има научено,а ова ударањево го научил во Рома од двајцата најдобри учители во таа област :D

несакајќе беше ударот, Дестро кога трча многу пафта и мава со рацете, што одма мешате баби жаби:P
сега кога Дестро проработи уште Бензема за замена да го земеме и ќе бидеме комплетни во нападот:icon_lol:

несакајќе беше ударот, Дестро кога трча многу пафта и мава со рацете, што одма мешате баби жаби:P
сега кога Дестро проработи уште Москардели за прв тим да го земеме и ќе бидеме комплетни во нападот:icon_lol:

1187201_203267279843094_973548887_n.jpg

И да има најмала шанса , мора Моска да заигра за Рома, макар и како 5 напаѓач во ротација , секако нема многу да го оптовари на финансисики план клубот.[DOUBLEPOST=1396812620][/DOUBLEPOST]
Joseph_Minala_04.jpg

"Малиов" денес го имаше дебито во Сериа А одкако влезе во 77 минута на местото на Лулич.

Последно уредено:
FORZAAAAAAAAAAAAAAA

PAROLOOOOOOO :vozbud:

Пароло е печен за во Рома :)

Јувенташи еве изјава на Дестро и не замарајте без веза:P
“There was contact and he put his arm out first. My eyes were closed, so I couldn’t even see where he was. In fact, I think he was booked for the reaction rather than the coming together with me. Besides, Astori is a friend.”

“There was contact and he put his arm out first. My eyes were closed, so I couldn’t even see where he was. In fact, I think he was booked for the reaction rather than the coming together with me. Besides, Astori is a friend.”
Абе не заебавај ? Они па нека си се другарчиња, ама Астори не го ни допре , а Дестро го залепи без причина.

Парма :icon_lol:

Повеќе од зборови, верувам на видео снимките. Сега гледав Domenica Sportiva на Раи и едно 100 пати ја дадоа ситуацијата каде очигледно се гледа намерен удар во лицето на Астори и после тоа како глуми као демек него го удриле.

Аталанта човече:pos::pos:..добро во Италија додуша не местат колку во Русија и Германија ама кога местат,местат со стил т.е. преочигледно да биди па како да сакаат да кажат дека никој ништо не им можи:pos:..уште чекам кога вкладиница ќе има коефициенти како 1.45 1.50 за нерешено :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom