Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Ја напраија трампава како да се работи за Кристиано Роналдо. Ебате Италијаните.:icon_lol:

Ја напраија трампава како да се работи за Кристиано Роналдо. Ебате Италијаните.:icon_lol:

Па ова е италија јеботе, да беше ваков трансфер во англија на пример Руни у Ливерпул а Фланаган у Манчестер ќе поминеше без никакви проблеми.

Serie A where amazing happens :pos:

Па уште Марота наместо предвидените +5милиони,се согласил само на 3 :ROFLMAO:.Ај ако не на компензација нека го земат,едно Ферари за Тихомир,една Алфа Ромео Џулиета за жена му и свршена работа :D

Па ова е италија јеботе, да беше ваков трансфер во англија на пример Руни у Ливерпул а Фланаган у Манчестер ќе поминеше без никакви проблеми.

Еј еј...да не се вреџаме сега :)

Ќе изгори еден дрес, и сите среќни и весели ќе си одат дома. :LOL:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Као демек

UFFICIALE!
Mirko Vucinic è passato al club neroazzurro.
Fredy Guarin è passato al club bianconero.

Ама изгледа уште си трачараат што да сторат, а играчите сакале да биде извршен трасферот.

Sky: Се уште се преговара, играчите инсистираат на остварување на размената.
Вучиниќ е забележан како излегува од еден хотел во Милано со клупскиот доктор на Интер

19:18 - "Mirko Vucinic was loaded on a machine where the doctor was Inter (not Combi, ed ), presumably to go for a medical. " This revelation of Matthew Barzaghi of Sky . All this happened outside a hotel in Milan.
--- надополнето: 20 јануари 2014 во 19:31 ---
Почнале со медицинските прегледи на Вучко :ROFLMAO:

aR0Xo3z.jpg

:icon_mrgr:

Со Марота заедно се качиле у кола, али овој вика дека сеуште ништо не е готово , разговорите продолжуваат утре .

По мене Јуве губи во разменава:place: Па веќе имаат четири играчи што треба да играат пред Гуарин, џабе само гужва се прави. Инаку Вучко требаше да биде прва замена за напаѓачите. Ај ако не пред Кваљарела, тогаш пред кепецот сигурно.

Како и да е разменава е 80 до 90 % завршена. Утре изгледа само ќе се сликаат, и во весниците ќе дадат изјави, демек многу тешки биле преговорите. Не ја исклучувам можноста Тохир и компанија пак да се посерат ако се јават навивачите на Интер, па пак да почне да забушава... Ама сепак на крај, и да не се деси трансверов, никому ништо, Јуве ќе продолжи да се бори за Скудетото, додека Интер јалово ќе брка ЛЕ. Едно е сигурно, Вучко и Кваљарела ако не зимава, тогаш на лето сигурно го напуштаат Јувентус, а очекувам после денешниот ден, Гуарин да биде мета на навивачите на Интер, се заради заканите што ги упати до тимот ако евентуално не се оствари трансверот.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom