Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас мислев дека добрите играчи сакаат да си одат само од просечни тимови :P

1546035_10201988557249779_684436325_n.jpg

Што ќе ни е Гуарин уште не разбирам. Наместо да си купиме играч за левата страна и Асамоа да игра во централна средина Марота си прави екскурзии на мозокот. Ова само ме плаши дека Погба летото ќе си лета во Париз.

Сепак добро е да се знае дека најверојатно она црногорското мрзливо копиле нема да игра повеќе во Јуве.

Што ќе ни е Гуарин уште не разбирам. Наместо да си купиме играч за левата страна и Асамоа да игра во централна средина Марота си прави екскурзии на мозокот. Ова само ме плаши дека Погба летото ќе си лета во Париз.

Сепак добро е да се знае дека најверојатно она црногорското мрзливо копиле нема да игра повеќе во Јуве.

Kako toa sto ke ni e Guarin...? Mora da imame jaka klupa, ne igrame samo vo Italija, siguren sum deka Fredi ke dobova sansi kaj nas, baska Konte ke ima poveke opcii da igra so druga formacija. Vidi sto sredina imame momentalno... milina, jas sum sekogas ZA nadopolnuvanje i kvalitetno zasiluvanje na timot, a Guarin e i kakvo super zasiluvanje. Rmba celi 90 minuti na terenot, ne e mrza igrac, i ima kvaliteten i silen sut od dalecina. Mozebi e malce sebicen igrac, no veruvam deka Konte toa ke go sredi, i ke go napravi uste podobar od sega.

Trampava epten mi se svigja

Kako toa sto ke ni e Guarin...? Mora da imame jaka klupa, ne igrame samo vo Italija, siguren sum deka Fredi ke dobova sansi kaj nas, baska Konte ke ima poveke opcii da igra so druga formacija. Vidi sto sredina imame momentalno... milina, jas sum sekogas ZA nadopolnuvanje i kvalitetno zasiluvanje na timot, a Guarin e i kakvo super zasiluvanje. Rmba celi 90 minuti na terenot, ne e mrza igrac, i ima kvaliteten i silen sut od dalecina. Mozebi e malce sebicen igrac, no veruvam deka Konte toa ke go sredi, i ke go napravi uste podobar od sega.

Trampava epten mi se svigja

Се во ред ама ова важи доколку другите работи ни беа на место. Ние имаме дупка на левата страна каде што игра еден играч и тоа на неприродна позиција и рака на срце имаме дупка во нападот. Или барем ќе имаме летото. Само Тевез и Љоренте ќе останат. Најмалку ни треба да се засилуваме таму каде што сме најдобри. Сепак јас ова го велам затоа што имам друг впечаток за квалитетите на Гуарин. Според мене и не е толку добар како што е според повеќето.

Тихомир пак го блокирал трансверот... :cuc: Не се знае кој пие, а кој плаќа

Било најавено дека Тихо ќе дошол викендот во Милано, може тогаш ќе се знае подетално работата. Сега Марота и Паратичи неможеле времето да го трошат на непродуктивни разговори бидејќи сакале да заминат за Рим.

@G@rfielD Ова беше пред три часа...

Трампата помеѓу Јуве и Интер (Вучиниќ - Гуарин) моментално е стопирана од страна на Интер.
Како што велат тие: Трампата неможе да биде извршена поради фрустрираноста на навивачите на интер кои велат дека не сакаат технички добро поткован, брз и млад играч да биде заменет за постар играч. Алудираат на тоа што Мирко (30) е 3 години постар од Гуарин (27).
Повеќе информации во текот на денот

Не тролам... :icon_mrgr:

13.00 - The situation - Juventus is directed to Rome after having reached an agreement with Fredy Guarin.

Вучко дел од медицинските прегледи ги прошол, така да кај и да е ќе ја биде. Сеуште се чека на Тохир да даде зелено светло, ама ќе биде. :)

Значи Погба пакува куферите за Париз?

@Boom Shaka Lakka

1607081_719831294708009_1170386684_n.jpg

Колку што разбрав фановите на Рома се радуваат и го поздравуваат резултатот на кој нивниот тим не победи само затоа што ова значи испаѓање на Фиорентина од лигата ;)
И демант од навивачите на Лацио за ''наводното навивање за Јуве'' во Сабота
http://www.corrieredellosport.it/ca...zio-Juve,+che+polemica:+«Non+tiferemo+contro»

Е преку Тасета веќе, ако си оди, нека оди, 60 милиони + Верати и ајт создравје.

@Boom Shaka Lakka

Колку што разбрав фановите на Рома се радуваат и го поздравуваат резултатот на кој нивниот тим не победи само затоа што ова значи испаѓање на Фиорентина од лигата ;)
И демант од навивачите на Лацио за ''наводното навивање за Јуве'' во Сабота
http://www.corrieredellosport.it/calcio/serie_a/lazio/2014/01/20-347796/Lazio-Juve, che polemica: «Non tiferemo contro»

Нема што да објаснуваш мн мн за на Рома навивачите, свесен си дека Рома да не победела, Лацио немало да го освои своето прво скудето....

Па на лацио навивачите у таква ситуација би скршиле нога на сопствениот капитен, само за да не победат...

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom