Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Да го немавте тој 1 пораз, и за вас на секој натпревар ќе го ставав Симо и Бичкијата

Симо зезна работа тогаш, не исече 0-3.

Имав голема дилема ,додека не го изгледав Интер мислев дека ние смо најмизерни годинава,ама сега ми падна кемен од срце.

Имав голема дилема ,додека не го изгледав Интер мислев дека ние смо најмизерни годинава,ама сега ми падна кемен од срце.

Вие моментално сте на истото ниво што беше Интер лани.. Или оваа година Милан..

И да најмизерни сте у цел свет моментално пошто сте актуелни шампиони а Интер веќе 2-3 сезони е изгубен у свемирот.

:pos:

1441368_856658177707733_993642004_n.jpg

Мацари е таков човек изгледа кој сака да управува "криви дрини" и му се допаѓа работите во тимот кај што е да не бидат најсјајни и секогаш да има проблеми. Инаетчија страшен е и сака невозможното да го направи возможно. Сетете се само како ја спаси Реџина со 11 бодови минус на салдото во 2006/2007 сезоната. Еве сега е во Интер каде што има реално многу лош состав и се убива за да ги држи на какво такво ниво. Интер од минатата сезона на играчки план не е воопшто подобрен, ама оној на клупата ја прави разликата. Антипатичен ми беше многу во Наполи и страшно се смеев кога се нервираше и очајуваше на клупата (пример со Милан кога од 2-0 им израмнија 2-2 :icon_mrgr: ), ама сега малку жал ми е дури за човекот. Јас сум убеден дека Интер нема да падне како лани, нема шанси Мацари да го дозволи тоа и исто сигурен сум дека ќе се обиде од петни жили да ги одведе до 3то место.

3 место:pos:..не се заебавај бе..со онакви неандерталци во тимот и со игра аналогна на ФК Гостивар и Напредок нема што да бараш во Италјанското првенство..не дека другите се јаки но играта е повеќе од катастрофална и за Интер да стигни до 3-тата позиција на крајот треба Гуарин,Паласио,АЛварез и Ковачич магично да играат секој натпревар како нинџи и да даваат 100% од себе додека да се надеваат дека Камбиасо,Занети ќе се помладат едно 10 години а Ранокија и Хуан нема да прават глупости....и Наполи,Фиорентина и Рома да губат секое второ коло..

Научна фантастика

3 место:pos:..не се заебавај бе..со онакви неандерталци во тимот и со игра аналогна на ФК Гостивар и Напредок нема што да бараш во Италјанското првенство..не дека другите се јаки но играта е повеќе од катастрофална и за Интер да стигни до 3-тата позиција на крајот треба Гуарин,Паласио,АЛварез и Ковачич магично да играат секој натпревар како нинџи и да даваат 100% од себе додека да се надеваат дека Камбиасо,Занети ќе се помладат едно 10 години а Ранокија и Хуан нема да прават глупости....и Наполи,Фиорентина и Рома да губат секое второ коло..

Научна фантастика

Донт гив ап Џони!! месијата е тука!

Thohir a fan of Ventola…
“An Inter player from the past who has impressed me? Ventola”
2406477-toh.jpg

Со нов Вентола,Грешко,Емре,Алмеида освојувате трето место ама пред се нов Грешко:icon_mrgr:

Донт гив ап Џони!! месијата е тука!

Thohir a fan of Ventola…
“An Inter player from the past who has impressed me? Ventola”

Со нов Вентола,Грешко,Емре,Алмеида освојувате трето место ама пред се нов Грешко:icon_mrgr:

Најверојатно Вентола го гледал во Аталанта. Ги помешал малку брзините :D

Се појак и појак извор на глупости е темава за серија а.Оној па горе со Вентола и Тохир :facepalm:.Како паѓа калчото на квалитет,со двојно поголема брзина паѓа и квалитетот на дискусија во серија а темава.Без да ми се налутите,ама мислам дека до шампионот ке да е.Јувенташите се најактивни како фанови на најдобриот,а грото се дечурлана (со посебна чест на исклучоци(Монодонико,Сциреа,Бјанковеро,ДевиАнгел и уште еден-двајца да не ми замерат што не ги спомнав))

Се појак и појак извор на глупости е темава за серија а.Оној па горе со Вентола и Тохир :facepalm:.Како паѓа калчото на квалитет,со двојно поголема брзина паѓа и квалитетот на дискусија во серија а темава.Без да ми се налутите,ама мислам дека до шампионот ке да е.Јувенташите се најактивни како фанови на најдобриот,а грото се дечурлана (со посебна чест на исклучоци(Монодонико,Сциреа,Бјанковеро,ДевиАнгел и уште еден-двајца да не ми замерат што не ги спомнав))

Јас пак мислам дека е до тоа што ги нема твоите колеги на темава. Искрено им симнувам капа за тоа како успеваат да се заебаваат на сметка на Интер, а во исто време да подбуцнуваат дискусија за местење, судии и слично како Јувентус ги добивал. Реално само во тие моменти во темава има дискусија и тоа страшна :D

Да сум на твое место би имал карпа на срце, карпа голема колку онаа у Охрид кај Канео. Помизерен тим од Јунајтед годинава нема, и нема ни да има во догледно време. Мизерен мислам во конкуренција на јаките тимови, да не ги мериме сеа со Сандерленд и Катанија.

Друго, се слагам во целост со Мондонико, Мацари прави се што може и дава 250% од своите можности, но со овие играчи толку е. Гледам некој погоре спомна дека третото место е научна фантастика, океј да, според моменталнава ситуација е, ама иде зимскиот преоден рок и верувам дека ќе има појачувања во Интер и дека работите ќе тргнат на подобро. Т.е. веќе се тргнати на подобро од резултатски аспект, лани како од шала ги губевме ваквите мечеви ко со Парма, а сега успеваме барем непоразени да останеме. :D Ај од следната година ќе почнеме и да победуваме. :icon_mrgr:

Мацари е таков човек изгледа кој сака да управува "криви дрини" и му се допаѓа работите во тимот кај што е да не бидат најсјајни и секогаш да има проблеми. Инаетчија страшен е и сака невозможното да го направи возможно. Сетете се само како ја спаси Реџина со 11 бодови минус на салдото во 2006/2007 сезоната. Еве сега е во Интер каде што има реално многу лош состав и се убива за да ги држи на какво такво ниво. Интер од минатата сезона на играчки план не е воопшто подобрен, ама оној на клупата ја прави разликата. Антипатичен ми беше многу во Наполи и страшно се смеев кога се нервираше и очајуваше на клупата (пример со Милан кога од 2-0 им израмнија 2-2 :icon_mrgr: ), ама сега малку жал ми е дури за човекот. Јас сум убеден дека Интер нема да падне како лани, нема шанси Мацари да го дозволи тоа и исто сигурен сум дека ќе се обиде од петни жили да ги одведе до 3то место.

Мафијашите од Калабрија тогаш ја спасија Реџина, а не Мацари .. (последните кола,секоја утакмица имаше 1,30 коефициент за победа на Реџина против било кој и да играше ;) )

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom