Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Брат не ми сметаат на мене титулите бе, нека има и 500 титули Јувентус, ама муабетот е како се освоени. На што личи ова кажи ми? Секоја утакмица судиска помош имаат, а пази имаат најјак тим во цела Серија А. Еднаш или два пати е грешка, ама 15344534 пати веќе е тенденција.

Значи станува збор само за грешка... Минатиот пат со Киево, сега со Торино... 2 пати :icon_lol:

вам ви треба за победа - back in serie b :) :)
нам ни треба за бод - останува во серија а :свиркам:

Aбе еве готово, почната е постапка, кај и да е ќе пресудат против Јуве:pos:.
Не си правете бајрам на умот, тој филм еднаш го гледавте и веќе нема реприза.

За против Киево беше стварно греота и мораше да биди признаен голот, ама за денес ниеден судија немаше да крени се се случи така брзо што едноставно никој ништо невиде. Разбирам другите навивачи на др клубој да сте нервозни и јас би бил и бев кога на Милан му свиреа пенали секоја утакмица пред 2 сезони и остало, ама кога тогаш на секој од големите клубој судиите ќе му помагат а ние тука сме к** фактор па да се испотресваме меѓу себе па и вреѓаме или па да тргаме цртички. Некои од нас тука идат за парче рает и релаксација не го ебавајте форумот со детско понашање, а ако има деца тогаш фатете си на профили пишете си :coffee:

Aбе еве готово, почната е постапка, кај и да е ќе пресудат против Јуве:pos:.
Не си правете бајрам на умот, тој филм еднаш го гледавте и веќе нема реприза.

почнаа постапка да. Од 16:00 е состанокот сеа ми јавија.

Милан секоја година има најмногу пенали во негова корист .

Едит: Сега видов, у принцип Милан е рекордер по бројот на пенали во последните 5 години во Европа :icon_mrgr:

И после некој ќе каже Челзи немал историја. Па еве некој комплекси си носи од времето на Вијали :D

Ај другово некако ако се обидам да размислувам од твој аспект ќе те сфатам, ама кај ги најде судииве во муабетов бе ? Сфаќам дека имало пар мечеви во кој што можеби судиите направиле одлука во корист на Челзи ама имало мечеви во кој што судиите направиле одлуки во корист на Турново па не значи дека имаат они помош од судии.

Кај примети бе дека реков му поможиле судии на челзи? Реков дека челзи нема потреба од суди пошто фрла цифри на играчи за кој шо Јувентус Милан и Интер можат да сонват и на тој начин победва,а имаше време не така одамна ко челзи кур фактор не беше ни во англискио ни во европскио фудбал,за разлика од овие шо ги набројав.
и шо е најтрагично (а се потврдува она парите не играт фудбал туку играчите) пак ќе губите од еден факинг базел

Ова ви е чист црвен картон, ради тој старт Тевез заработи исекотина на тетивата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom