Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Брат не ми сметаат на мене титулите бе, нека има и 500 титули Јувентус, ама муабетот е како се освоени. На што личи ова кажи ми? Секоја утакмица судиска помош имаат, а пази имаат најјак тим во цела Серија А. Еднаш или два пати е грешка, ама 15344534 пати веќе е тенденција.
вам ви треба за победа - back in serie b![]()
нам ни треба за бод - останува во серија а![]()
не не не, тоа нема да се случи. Таму другари ќе би бидат Ланчиано и Јуве Стабиа.
Aбе еве готово, почната е постапка, кај и да е ќе пресудат против Јуве.
Не си правете бајрам на умот, тој филм еднаш го гледавте и веќе нема реприза.
И после некој ќе каже Челзи немал историја. Па еве некој комплекси си носи од времето на Вијали
Ај другово некако ако се обидам да размислувам од твој аспект ќе те сфатам, ама кај ги најде судииве во муабетов бе ? Сфаќам дека имало пар мечеви во кој што можеби судиите направиле одлука во корист на Челзи ама имало мечеви во кој што судиите направиле одлуки во корист на Турново па не значи дека имаат они помош од судии.
Koi gnidi be degenerik?Хахаа, пак судиите а... абе цркнете од мака бе гниди, вие ни со судиите не можете.
Koi gnidi be degenerik?
Имобиле ваше дете е...затоа не доби црвенОва ви е чист црвен картон, ради тој старт Тевез заработи исекотина на тетивата.