Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај неможите сите навивачи тука ( Јуве,Рома,Милан,Интер,Лацио,Наполи итн) да земите да си тргате цртички за судиски грешки..

Господ да не чува еден форум е даен за рает чоек да се релаксира да си продискутира и од него кармакараша ќе напрајте.

....Сето тоа благодарение на фрустрираните мозоци.

По се изгледа ќе се дружиме следната година со Милан во серија б :LOL:

не не не, тоа нема да се случи. Таму другари ќе би бидат Ланчиано и Јуве Стабиа.

Ај интерашиве ги разбирам, 20 години кукаа како им се одземени титули а повеќе од пола од тие години завршуваа надвор од топ 4. Значи покрај Јуве и три-четири други екипи ги краделе Интер, се само да не освојат:) (значи такви си се тие, Јуве им е крив и времето кога е ладно), ама Миланезиве заборавија како пред две недели освоија бод со Торино:D.

Срамота... Без разлика кој како играл и дали Јуве бил подобар или не, сепак ова станува веќе неподносливо. Ај еднаш ај два пати, ама на скоро секоја ебана утакмица има судиски одлуки во нивна корист, и тоа све некои големи грешки. После не се чудете зошто сте биле во втора лига.

Чист офсајд од тевез и потполно во право се сите интераши шо се бунат,вакви победи мразам. Ама онај dragonsky од челзи да ми кажва за купени судии не можам органски да го сварам. Е јебига, ќе се брука јувентус со купени помошници,ама зато челзи сосема легално ќе фрла по 50 миљони за некое дете од некое батал село во бразил,па ако не се погоди,јебига,дај некој црнец од африка,трчат тие. "Ама многу пари барале" - "Aбе не е проблем ќа дае Абрамович,роди ова година нафтата"

Иначе го пратам јас челзи уште од времето ко им беше еден Јувенташ тренер и играч истовремено (ваљда оти беа толкави голтари па штедеа на плата),ќе ти текни драгонски,еден ќелајца ко Конте,заедно и тиула освија во ЛШ,тогаш ко autoglass (шофершајбна? ) им беше спонзор и чат пат ќе успееја да се догребат во групи на лш покрај манчестер,арсенал,ливерпул или њукасл,ама тој челзи моеше да сонва за ПЛ или ЛШ и да не беа парите на Абрамович ден денес ќе си останеше тим од рангот на свонси и вест бромвич албион,тотенхем преку сила

Ај интерашиве ги разбирам, 20 години кукаа како им се одземени титули а повеќе од пола од тие години завршуваа надвор од топ 4. Значи покрај Јуве и три-четири други екипи ги краделе Интер, се само да не освојат:) (значи такви си се тие, Јуве им е крив и времето кога е ладно), ама Миланезиве заборавија како пред две недели освоија бод со Торино:D.

ние бод, вие 3 бода.
Логика малце.

Брат не ми сметаат на мене титулите бе, нека има и 500 титули Јувентус, ама муабетот е како се освоени. На што личи ова кажи ми? Секоја утакмица судиска помош имаат, а пази имаат најјак тим во цела Серија А. Еднаш или два пати е грешка, ама 15344534 пати веќе е тенденција.

ЕПа пошо на вас ви треба за победа ќе ве вратат па у серија б....дека сте многу јаки...

Jуве само така и може да испадне, за разлика од некои други екипи.

Па тоа е разликата, на Милан му е потребна судиска помош за бод:icon_lol:

вам ви треба за победа - back in serie b :) :)
нам ни треба за бод - останува во серија а :свиркам:

Чист офсајд од тевез и потполно во право се сите интераши шо се бунат,вакви победи мразам. Ама онај dragonsky од челзи да ми кажва за купени судии не можам органски да го сварам. Е јебига, ќе се брука јувентус со купени помошници,ама зато челзи сосема легално ќе фрла по 50 миљони за некое дете од бразил,па ако не се погоди,јебига,дај некој црнец од африка,трчат тие. "Ама многу пари барале" - "Aбе не е проблем ќа дае Абрамович,роди ова година нафтата"

Иначе го пратам јас челзи уште од времето ко им беше еден Јувенташ тренер и играч истовремено (ваљда оти беа толкави голтари па штедеа на плата),ќе ти текни драгонски,еден ќелајца ко Конте,заедно и тиула освија во ЛШ,тогаш ко autoglass (шофершајбна? ) им беше спонзор и чат пат ќе успееја да се догребат во групи на лш покрај манчестер,арсенал,ливерпул или њукасл,ама тој челзи моеше да сонва за ПЛ или ЛШ и да не беа парите на Абрамович ден денес ќе си останеше тим од рангот на свонси и вест бромвич албион,тотенхем преку сила

И после некој ќе каже Челзи немал историја. Па еве некој комплекси си носи од времето на Вијали :D

Ај другово некако ако се обидам да размислувам од твој аспект ќе те сфатам, ама кај ги најде судииве во муабетов бе ? Сфаќам дека имало пар мечеви во кој што можеби судиите направиле одлука во корист на Челзи ама имало мечеви во кој што судиите направиле одлуки во корист на Турново па не значи дека имаат они помош од судии.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom