Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Колку и самите навивачи на Интер да се песимисти, едноставно треба да се знае дека оваа сезона тренер не им е Страмачони, туку Мацари. Човекот каков сака нека биде, тој има карактер и нема шанса да дозволи Интер да биде толку катастрофа како минантата сезона и да губи од кој и да стигне. Составот не им е квалитетен, ама со посветеност и труд ќе може доста да го подобри впечатокот кој моментално за Интер е рамен на нула.

Имавме и еден друг со карактер...

Хм, не те сфаќам баш. Не за друго знам дека си меѓу најголемите песимисти па ироничен ми се чини муабетот.

Хм, не те сфаќам баш. Не за друго знам дека си меѓу најголемите песимисти па ироничен ми се чини муабетот.
На оној што крка пици во Неапол мислев, маме му е... тој секогаш кога покажуваше карактер минимум по 3 комада јадевме :)

На оној што крка пици во Неапол мислев, маме му е... тој секогаш кога покажуваше карактер минимум по 3 комада јадевме :)

Ио он крофни јаде, не знам од каде ги извади сеа пиците...

Хахахахах, никогаш не споредувај со италјанец :D.

И не знам од каде извади дека Бенитез има силен карактер и приближно како Мацари...

И не знам од каде извади дека Бенитез има силен карактер

Па секогаш после изгубен натпревар Бенитез кажуваше дека покажале карактер... во тоа е големината на крофната

Ио он крофни јаде, не знам од каде ги извади сеа пиците...
Нема крофни во Неапол, саде пици. Ќе видиш за 3-4 месеци колкав вол ќе се направи.

И не знам од каде извади дека Бенитез има силен карактер и приближно како Мацари...
Тој сам се фалеше со карактерот, ништо ја не викам...

Кога Интер ќе изгубеше 4-0, он викаше дека сме покажале карактер. На тоа алудираше Ио. Карактер на 4-0 :facepalm: Леле кога ќе ми текне само... Идете у пичку матер бе, не го спомнувајте морници ме лазат од него. :D

Кога Интер ќе изгубеше 4-0, он викаше дека сме покажале карактер. На тоа алудираше Ио. Карактер на 4-0 :facepalm: Леле кога ќе ми текне само... Идете у пичку матер бе, не го спомнувајте морници ме лазат од него. :D

А бе имавте среќа што само тоа го викаше,тек сеа ќе го осетите Мацари,бетер е он:) ќе плаче као пуси после секој пораз.

А бе имавте среќа што само тоа го викаше,тек сеа ќе го осетите Мацари,бетер е он:) ќе плаче као пуси после секој пораз.

Конте па поарен е, он у вистинска смисла на зборот плаче. Ако ти текнува пред две сезони против Парма на гости кога даваше изјава се лигавеше вошкарот пред јавноста. Ја го мразам Мацари од дното на душата али јебеш га, ќе мора да го трпиме и него и неговите одвратни џигерици.

Конте па поарен е, он у вистинска смисла на зборот плаче. Ако ти текнува пред две сезони против Парма на гости кога даваше изјава се лигавеше вошкарот пред јавноста. Ја го мразам Мацари од дното на душата али јебеш га, ќе мора да го трпиме и него и неговите одвратни џигерици.

не ме јеби Конте и Мацари да ги споредуваш.. не ми текнува ова против Парма,кога сме изгубиле од нив?

Конте е џентлмен во однос на лигушов Мацари.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom