Scirea
ZARDOZ
- Член од
- 4 август 2010
- Мислења
- 27.911
- Поени од реакции
- 89.877
Кротоне, Албинолефе, Римини, Мантова..
Некако не ве држи памтење.
Цитадела колку што знам е четвртолигаш

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кротоне, Албинолефе, Римини, Мантова..
Некако не ве држи памтење.
Убаво кажа JUVE_Ultras, ние немаме искуство со такви екипи.... на вас ви е да го направите сефтето![]()
провери уште еднаш ... околу триесет и кусур утакмици не е мала бројка да се заборави. плус ги исплескавте сите ... затоа ко поискусни со вакви екипи кажете некој совет, со најдобра намера ве прашувам што да очекуваме. не се лутете одма
Не се лутиме бе друже, гледаш дека убаво ви кажуваме дека немаме искуство со четвртолигаши![]()
провери уште еднаш ... околу триесет и кусур утакмици не е мала бројка да се заборави. плус ги исплескавте сите ... затоа ко поискусни со вакви екипи кажете некој совет, со најдобра намера ве прашувам што да очекуваме. не се лутете одма
кога почнавте во сериа Б ако не се лажам почнавте од исто време во купот, цела сезона се игравте со второлигаше ,третолига , четвтртолигаши минати и идни , така да праење на тошо не ... освен кај некој што вчера почнал да гледа фудбал.
и не се возбудувајте бе толку шала е да му ибам стопанката. .
Е ај кажи кој се возбуди? Овде не го сметај нигерот, тој секогаш е возбуден![]()
мондонико и аеродромецот над мене![]()
Не бе, не се возбудив. Само се убацив у муабет покасно па пишав со кој играл Јуве тогаш.
мондонико и аеродромецот над мене![]()