Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Рака у оган ставам дека Евертон е поквалитетна екипа од Валенсија моментално.
Иначе со среќа на Жервињо.Нека гази во Рома :icon_lol: Причина плус да навивам за Рома оваа година,ко и секоја во Сериа А. :)

Да бе, искулирај дека е така, и ЛА Галакси се поквалитетни од Челзи ако не па..

Иначе Жервињо ќе гази, ама што...

Tipuvam na Juve..... Osvajaat pak 100%. Tevez lom ima da prai... moja pretpostavka.

Прашав оти пред 2 сезони се играше на 6ти август. за лани не ми текнува.

А кај ќе се игра? Рим или Пекинг?

2013%2f8%2fStriking-Duos.jpg

еве едно интересно видео од натпреварот Рома-МЛС, судијата имаше камера, па интересно е да се видат и слушнат реакции на фудбалерите директно од теренот во текот на натпреварот, јас до сега не сум видел вакво видео, па затоа ми е интересно, ова треба да се направи на некое дерби во Италија, тогаш би дознале кој на кого што рекол и кој му јаде го*на на судијата :icon_lol:

еве едно интересно видео од натпреварот Рома-МЛС, судијата имаше камера, па интересно е да се видат и слушнат реакции на фудбалерите директно од теренот во текот на натпреварот, јас до сега не сум видел вакво видео, па затоа ми е интересно, ова треба да се направи на некое дерби во Италија, тогаш би дознале кој на кого што рекол и кој му јаде го*на на судијата :icon_lol:

Точно, но ќе се види и дали видел или не видел некој фаул, пенал, игра со рака итн итн.
Па ќе знаеме тогаш кои се местачите.:D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom