Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Си гласав поштено за Наполи и сакам тие да освојат сезонава,имаат добро тимче,повеќе играчи за ротација од лани тоа ќе им биде од голема помош.

Милан се мртовци,не ме изненади поразот вчера.

Sigurno milo ti bese i koga Inzagi se penzionirase,ili pak koga Drogba digna trofej u LS?!

:facepalm:

Јас пишувам за Тони дека ми е мило што постигнал два гола вчера, тој за Инзаги и Дрогба. Човекот помисли дека се радувам на поразот на Милан, ццц. Исто ми се фаќа дали ќе губите или победувате.

Ај сега можеш да се одјавиш. ;)

:facepalm:

Јас пишувам за Тони дека ми е мило што постигнал два гола вчера, тој за Инзаги и Дрогба. Човекот помисли дека се радувам на поразот на Милан, ццц. Исто ми се фаќа дали ќе губите или победувате.

Ај сега можеш да се одјавиш. ;)
Te izgori toa?!pa i nekoj koga pisuva vo vas fan klub go docekuvate so noz,i odma skokate deka ve provociral.bidi i podirekten.odjebi sega

Абе да сибете векот, цел ден ми се врти во глава песната што ја поставивте вчера за Лука Тони.:pos:

Абе да сибете векот, цел ден ми се врти во глава песната што ја поставивте вчера за Лука Тони.:pos:

Нека не ти се врти, пошто може и на нас да ни даде гол, па ќе те видам дали ќе ти биде после смешно :P

Не знам зошто, но имам чувство дека Интер денеска ќе изигра добро. Дури видов во кладилница каков е коеф. да не примат гол да одам да ја играм, мислам дека беше 2. Ако има нешто добро да ја поврзам за ситно ќе ја играм, освен во последен момент ако не ме фати нешто што ќе ме одврне од таа малку луда идеја :D

Не знам зошто, но имам чувство дека Интер денеска ќе изигра добро. Дури видов во кладилница каков е коеф. да не примат гол да одам да ја играм, мислам дека беше 2. Ако има нешто добро да ја поврзам за ситно ќе ја играм, освен во последен момент ако не ме фати нешто што ќе ме одврне од таа малку луда идеја :D

Ќе тепа бе Интер, а и ќе освои титула сезонава, не знам што не е јасно.

Комшии ве боли Тасе, кога ќе не видите нас како играме одма ќе ви се врати расположение :cool:

Милан - Интер е тоа ќе биде атомски фудбал,Баерн - Дортмунд нека не се фолираат:D

A da zemes familijata da si ja gleash?

Ebate toa kurtonot, pa use i za moderator se prijavil.. c c c c

Idi tamu navivaj za Psg, ne mi glumi tuka deka si za milan.
Dve cisti nemas u lejkata

Иди легни си тоа ќе ти го кажам. ти немаш 2 чисти.. не јас..

Си гласав поштено за Наполи и сакам тие да освојат сезонава,имаат добро тимче,повеќе играчи за ротација од лани тоа ќе им биде од голема помош.

Милан се мртовци,не ме изненади поразот вчера.

Навивачки гласав за Милан но требаше за Рома, мене тие ми се интересни и ако Милан немат шанси за титула сакам тие да освоет. Наполи моментално ми се многу антипатични, според мене сезонава ќе се каде каде по назат од лани.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom