Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Па зошто играат за место кое води таму? Зошто во финишот не го препуштат тоа место на некој на кого би му се играло таму?
Повеќе им одговара да си наместат некој натпревар отколку да се замараат цела сезона. Ете како Удинезе вчера беше 9 коеф за 2, ако освојат ЛЕ ќе земат 10 мил мислам дека толку даваат за победникот. Ете затоа се борат за место во ЛЕ. Гајле им е Италија што губи место.

Местењето почнува. :icon_lol:

Шала на страна, ги пратам судиите веќе неколку сезони и нема никакви промени од минатата сезона. Истиот тим на судии е останат, така да не гледам како би се подобрило судењето. Ќе си остане истото срање.

Инаку, нема да биде лошо и вие да се обрнете кон местење, оти вака чесни бидејќи нема ни ЕЛ, а камоли ЛШ :icon_mrgr:

Шала на страна, ги пратам судиите веќе неколку сезони и нема никакви промени од минатата сезона. Истиот тим на судии е останат, така да не гледам како би се подобрило судењето. Ќе си остане истото срање.

Инаку, нема да биде лошо и вие да се обрнете кон местење, оти вака чесни бидејќи нема ни ЕЛ, а камоли ЛШ :icon_mrgr:

Ни местење не ни помага.

нема врска ако се истите подобро нешто имаат поише искуство ако ги мењаат секој година се нови изгубени ке бидат и ке доага ама може сеа некој ако сака ибрахимович да го купи и знае ителијански пошто иза раепрезентација игра

Денеска над Олимпико во време кога се одржуваше претставувањето на Рома:
:pos::pos:
1003927_10201939774601846_548413867_n.jpg

" 05/26/13, the real truth is that v'avemo hurt . "

1174922_642673135757159_2090311464_n.jpg

http://www.lalaziosiamonoi.it/news/...ita-reale-a-che-v-avemo-fatto-male-foto-36768

да, ова со авионите е најнов вид на препуцавања измеѓу фановите на Рома и Лацио ... веќе по два три пати се контраат вака преку авиони :D .. јас искрено не сум ги читал ни на Рома ни на Лацио пораките, освен оваа, само знам дека навиачите еден ваков лет го плаќале од 700 до 1000 евра :D:D

да, ова со авионите е најнов вид на препуцавања измеѓу фановите на Рома и Лацио ... веќе по два три пати се контраат вака преку авиони :D .. јас искрено не сум ги читал ни на Рома ни на Лацио пораките, освен оваа, само знам дека навиачите еден ваков лет го плаќале од 700 до 1000 евра :D:D
Да си имаат нова мода:D
И јас читав дека плаќале за ова од 700 до 1000 евра, а пораките на навивачите на Рома не сум ги видел. Иначе пилотот на авионот бил страсен навивач на Јувентус.

^јувентино, али бизнис си е бизнис .. :D
--- надополнето: 23 август 2013 во 22:43 ---
еве една од мене, да не бидам и јас кусо :P
254zwu8.jpg

Не сум изненаден дека навивач на Јувентус ги прати судиите веќе неколку сезони :D

Мора да се има кец во ракав ако нешто тргне наопаку. Јуве е голем тим и не може ништо да остави на случајноста:).

Не сум изненаден дека навивач на Јувентус ги прати судиите веќе неколку сезони :D

Оддамна уште пред калчополи ми беа судиите многу интересни и ги пратев доста. Старата гарда на чело со Колина па Де Сантис, Росети, Бертини, Папареста и така натаму беа доста квалитетни судии. Остај ти што ќе ти каже некој местење, ова она. И тогаш имаше судиски грешки (што е многу нормално) ама сега ова што се случува е катастрофа. Судиите денес се со нула авторитет. После некое време малку олабавив околу тоа, ама од 2010 пак почнав доста да се интересирам за судењето и активно ги следам судиите во Италија, а исто така малку и во Англија.

Затоа немој да се изненадиш кога има спорна ситуација што веднаш неповикан се јавувам со мислење :P

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom