Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
- Дали во вашиот живот сте плачеле за тимот за кој навивате?
- Да, јас навивам за Милан и плачам секоја недела..
:icon_lol:

tumblr_mb1k6fMk9h1ql9nrn.gif

47 членови на Кајгана гласале дека Милан ќе го освои Скудетото оваа година...

Кои комплекси ти ги има набиено Милан човече,дај ќе се собереме ќе ти платиме сесии кај психијатар,тешко да те оправи ама сепак,жално е да те чита човек.

На вакви "шеги" и дедо ми престана да се смее, мислам не дека е за Милан али што правиме со хуморов?
--- надополнето: 13 јануари 2014 во 19:28 ---
Знаеш колку е саат кога ќе видиш дека Сунѓерот гласал за Милан :D

Е на пример ова е хумористично за разлика од тоа горе али ајде. И оној Ставогринон го читам колку тапа смисол за хумор еј.......

Одговорно стојам на тоа, коа ќе дојде крај на сезона слободно цитирајте ми ќе ви дадам информации точно кој ден и у колку саат

можеби не гол, ама во боксерки и бајрак со мене ќе дојдам и јас:icon_mrgr:

Кои комплекси ти ги има набиено Милан човече,дај ќе се собереме ќе ти платиме сесии кај психијатар,тешко да те оправи ама сепак,жално е да те чита човек.

Замисли тие 47 членови на Кајгана да се обидат да си го вадат лебот со типување на исходот на спортски настани.

:icon_mrgr:

Замисли тие 47 членови на Кајгана да се обидат да си го вадат лебот со типување на исходот на спортски настани.

:icon_mrgr:

Абе Мојзи, не је полошо што 86 души гласале дека Манчестер ќе биде шампион на Англија ?? :icon_lol:

@Ставрогин не си тачан брат, многу ги дупеш миланезите:icon_mrgr:

@Ставрогин не си тачан брат, многу ги дупеш миланезите:icon_mrgr:

Немаш појма колку многу брат :icon_lol:, ако искажување на своите трауми и анални болки од младоста у јавност може да се наречат така :pos:

Исто мислим дека и Креспо му е омилен играч :icon_mrgr:

Немаш појма колку многу брат :icon_lol:, ако искажување на своите трауми и анални болки од младоста у јавност може да се наречат така :pos:

неее многу го има засакано Гатузо .... :D кога она педерчено Роналдо неможеше да мрдне две утакмици..... :D

Зошто Креспо?

Не ја разбрав заебанцијата. :confused:

Разбирам дека Интер е мизерија сезонава, ама на сета мака и чисти голови им поништуваат. До кога????

Разбирам дека Интер е мизерија сезонава, ама на сета мака и чисти голови им поништуваат. До кога????

Toа зошто на мене ми треба за ваучер од 600 денари (пред тоа ме заеба СКА, хокејот 4,5 + на 100 уплата а без него имам 102 коефициент).:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom