Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Ме интересира едно! Дали фановите на Милан стварно се горди на тоа што нивниот тим го освои 3 тото место? Дали стварно мислат дека е праведно и дека оваа Серија А е ОК според нив?

Леле што кажа сега.. па да беше Милан толку невин немаше да му одземат бодови таа година,али судството е на Берлускони па затоа добро пројдовте.
Немам ништо против Милан ама и тие биле во Серија Б за истата работа за која сега му се смеат на Јуве. Ама што би рекол навивач на Милан "јас тогаш не сум бил роден, не се важи тоа." Па и јас не сум бил роден кога Реал ја тероризирал Европа па логично ли е и тоа да не се важи?

Ме интересира едно! Дали фановите на Милан стварно се горди на тоа што нивниот тим го освои 3 тото место? Дали стварно мислат дека е праведно и дека оваа Серија А е ОК според нив?

1.jpeg

хехехе...знаев :D ја не плачам и никој не плаче, цел свет, цела Италија знае како Милан е во ЛШ.Едно ќе кажам... Фиорентина оваа година беше за класа подобар од Милан.Крај на муабетот!!!

Да бе горди сме , оти да не сме. А и не очајувајте секако немаше да поминете квалификации. Од такви тимови како Удинезе шо не можеа да ги поминат квалификациите Серија А изгуби место во ЛШ. Таман сте за Лига Европа :D

Ја гледав вчера утакмицата и сакав Милан влезат во Лига на Шампиони иако судиите им помогнаа. Рома требаше да влезе место Удине бидејќи и они полека почнуваат да ја обновуваат екипата и повеќе би направиле во Лига Европа за разлика од Удинезе кој сега за трансфер периодниот рок ќе ги продадат нивните таленти само да се напунат со пари а екипата кој ја ебе. Фиорентина како и да е пола екипа ќе ја продадат и ништо нема да направат во ЛШ, само Серија А ќе губи место за во ЛШ.

и Ренџерс е најтрофеен Шкотски... друго ништо немаат исто ко ни Јуве.

Влечење за дрес на топка што не иде директно на играчот не може да е исто со симињање на земја на играчот во момент кога е упатена кон него. Тоа е веќе судиско толкување, а тука пресудува аршинот горе што го спомнав.

ренџерс баерм се најтрофејни негде милан нигде не се најтрофејни пошто играат цело време со судии сиена неможат да ја тепаат како што треба:facepalm:
--- надополнето: 20 мај 2013 во 23:32 ---
Не реков дека сме невини и дека не сме имале помош од судии... ама навивач на јувентус да кажува како тоа со местење и со помош на судии сме победувале не можам да го сватам. Па јувентус у серија б отиде заради тоа местење. Гледајте си во вашиот , а после тоа во туѓиот двор.
--- надополнето: 20 мај 2013 во 22:29 ---

Најверојатно и на тебе сум мислел. А зошто не плачеше пред еден месец кога ете тие судии ни земаа 3 бода против Фиорентина ??? Убаво ти беше изгледа.

па билан 2пати има одено во серија б 1наш ради местење 1наш од што толку се јаки :pos:

ренџерс баерм се најтрофејни негде милан нигде не се најтрофејни пошто играат цело време со судии сиена неможат да ја тепаат како што треба:facepalm:
--- надополнето: 20 мај 2013 во 23:32 ---

па билан 2пати има одено во серија б 1наш ради местење 1наш од што толку се јаки :pos:
тебе друже не знам кој ти ги чита постовите немаш грам мозок не знам само зашто се резилиш на форумов.искрено се надевам дека си некое дете, зашто ако си повозрасен господ нека ти е на помош најискрено ти кажувам.

тебе друже не знам кој ти ги чита постовите немаш грам мозок не знам само зашто се резилиш на форумов.искрено се надевам дека си некое дете, зашто ако си повозрасен господ нека ти е на помош најискрено ти кажувам.

имам доволно мозок да знам дека на билан најчдуните (не)пенали му ги досудија сезонава исто како и лани

пенал беше сега дали дечкото го направи намерно тоа е друго ама пенал постоеше..и чист офсајд кога испадна Шарави свирна па немаше ништо а сам ќе беше..

мореееее повеќе плачење од страна на фанови на интер и јуве него ли на виола. Сосема ги разбирам фановите на фиорентина ... одземено им е 3 место на крајно нефудбалски начин, кој што сака нека каже,докажува или правда. ама не ги разбирам интерашите ... да имаше муда страма ко алегри кога цел напад го стави во игра а не ко пичка да брани 0-0 против каљари може и ние ќе плачевме сега зошто не сме трети. А фан на Јуве да обвинува за местенки и купување судии ти е ко дилавер бојку да му вика на бајруш сејдиу мафијаш.

. А фан на Јуве да обвинува за местенки и купување судии ти е ко дилавер бојку да му вика на бајруш сејдиу мафијаш.
Ама ако едниот по последната полициска акција завршил во затвор а другиот поминал со парична казна, а извршиле исто дело, тогаш има право да му каже "мафијаш", if you know what i mean:icon_lol:

Ние барем си признававме коа ни помагаа судиите сезонава (Катанија) овие на милан фаноиве живи ќе те изедат:icon_lol:

Ја гледав вчера утакмицата и сакав Милан влезат во Лига на Шампиони иако судиите им помогнаа. Рома требаше да влезе место Удине бидејќи и они полека почнуваат да ја обновуваат екипата и повеќе би направиле во Лига Европа за разлика од Удинезе кој сега за трансфер периодниот рок ќе ги продадат нивните таленти само да се напунат со пари а екипата кој ја ебе. Фиорентина како и да е пола екипа ќе ја продадат и ништо нема да направат во ЛШ, само Серија А ќе губи место за во ЛШ.

а зошто си толку сигурен дека ваков милан би поминал во квалификации ? посебно ако им се падне англиски или шпански претставник ( иако за ова не сум баш сигурен бидејќи според рејтинг милан треба да добие послаб противник или копилето платини ја прави ждребката според лигата)? и зошто мислиш дека милан нема да ги распродаде играчите ? сепак во европа нема загарантирано пенал секој утакмица.

Кога мислиш дека на Бранче и фановите на Интер им е најтешко сетисе како му на кутриот Касано :(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom