Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Кај фановиве на Фиорентина плачат , кукаат ... па и вие на јувентус кога ке пишат ми се повраќа. Малце ли ве местеа лани и годинава да бидете шампиони бе и вие најдовте да кажувате за местење. Славете си ја титулата таму и не мрчете многу за МИЛАН.
На навијачите на Јувентус па им се повраќа од тоа што се правите цело време невини,2 години заслужено на врвот,да не речам со премала доза на судиски помагања,за разилка од вас,ако не ве бива опа пенал,немора да слушаш мислење на навијач на Јувентус,слободно читај и по портали,почни од овде: http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/sudijske-greske-milan-ni-u-ligi-evropa-129202.html

Офсајд немаше никаков. Пеналот беше престрого досуден, ама елементи имаше.Причината зошто беше досуден е затоа што пред да се деси, имаше ситуација во кој по центаршут на Мекцес играч на Сиена играше со рака
.
Ако ги премижеше двете ситуации, Милан ќе го ебеа додека постои по весници и телевизии, бел ден немаше да види. Судискиот кантар секогаш тежи повеќе на страна на појаките зошто тие имаат реална моќ, во неговата глава секогаш е подобро да ја оштетиш Фиорентина отколку Милан, Јуве и Интер

Сите вие јадници истрауматизирани што добивте Робин Худ пориви вчера, ќе мора да почекате бајаги време Милан да не игра Лига Шампиони
Знам дека на интерашите (Бранко Кутри Илиевски) ова ќе им ја “спасеше’’ сезоната , а овие од Јуве се у фазон “не краде Јуве сите други крадат’’ ама тоа е живтот. Вечно обележани, со комплекс за докажување невиност останаа само Јуве, со 9042 домашни титули, никој во светов за сила не ги смета и тоа мора да боли.
Да да вечно обележани да бидат најтроофен Италијански клуб ;), а кога веќе пиша за пеналот на милан спомни го де и пеналот за Сиена не биди толку пристрасен мајката :D

Branko Ilievski

ako imase ponamesten natprevar na celava planete denska od sredbata siena-milan 1:2 pa ete, ke citiram eden moj poranesen kolega: klasicna italijanska stela...

Се јави стручњакот :icon_lol:
Има ли пишано нешто за тоа кое место е Интер? :icon_mrgr:
А Џенова-Интер и Палермо-Интер не беше местена? :icon_lol:
--- надополнето: 20 мај 2013 во 22:07 ---
Да да вечно обележани да бидат најтроофен Италијански клуб ;), а кога веќе пиша за пеналот на милан спомни го де и пеналот за Сиена не биди толку пристрасен мајката :D
И непостоечкиот офсајд на Ел Шарави кога излезе сам пред голманот тоа не ви се кажува а? :D

и Ренџерс е најтрофеен Шкотски... друго ништо немаат исто ко ни Јуве.

Влечење за дрес на топка што не иде директно на играчот не може да е исто со симињање на земја на играчот во момент кога е упатена кон него. Тоа е веќе судиско толкување, а тука пресудува аршинот горе што го спомнав.

Кај фановиве на Фиорентина плачат , кукаат ... па и вие на јувентус кога ке пишат ми се повраќа. Малце ли ве местеа лани и годинава да бидете шампиони бе и вие најдовте да кажувате за местење. Славете си ја титулата таму и не мрчете многу за МИЛАН.
kaj vide ziti se deka placeme,osven 1 moe mislenje ja drugi ne vidov,i ovde i vo Fiorentina Fan Klub
--- надополнето: 20 мај 2013 во 22:25 ---
969003_590682997623170_903301515_n.jpg
novite dresovi za slednata sezona

На навијачите на Јувентус па им се повраќа од тоа што се правите цело време невини,2 години заслужено на врвот,да не речам со премала доза на судиски помагања,за разилка од вас,ако не ве бива опа пенал,немора да слушаш мислење на навијач на Јувентус,слободно читај и по портали,почни од овде: http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/sudijske-greske-milan-ni-u-ligi-evropa-129202.html
Не реков дека сме невини и дека не сме имале помош од судии... ама навивач на јувентус да кажува како тоа со местење и со помош на судии сме победувале не можам да го сватам. Па јувентус у серија б отиде заради тоа местење. Гледајте си во вашиот , а после тоа во туѓиот двор.
--- надополнето: 20 мај 2013 во 22:29 ---
kaj vide ziti se deka placeme,osven 1 moe mislenje ja drugi ne vidov,i ovde i vo Fiorentina Fan Klub
Прегледај го приврзокот 64193
Најверојатно и на тебе сум мислел. А зошто не плачеше пред еден месец кога ете тие судии ни земаа 3 бода против Фиорентина ??? Убаво ти беше изгледа.

Прегледај го приврзокот 64193
Не бе нема шанси ова да се новите дресови за следната сезона, wtf? Нема шанси AC Penal да носат и Fly with Penalty, сигурно некој ги правел во Фотошоп!!!

Eve spored mene 2012-2013 :icon_lol:

164928_494655150601139_1369068817_n.jpg

Во тимот на сезоната со сини дресови има двајца од Наполи, а ниту еден од Лацио. Уште еден СКАНДАЛ во Италија. Срамота.

:icon_lol:

и Ренџерс е најтрофеен Шкотски... друго ништо немаат исто ко ни Јуве.

Влечење за дрес на топка што не иде директно на играчот не може да е исто со симињање на земја на играчот во момент кога е упатена кон него. Тоа е веќе судиско толкување, а тука пресудува аршинот горе што го спомнав.
И во 4 лига Ренџерс си е Ренџерс, Шкотска=Ренџерс, Италија=Јуве, сакал ти да признаеш или не:). Точно топката не одеше директно кон играчот, но влечењето беше на неколку метра од Бергонзи и не беше баш наивно, не дека нешто ќе сменеше пеналот но си постоеше.

Не реков дека сме невини и дека не сме имале помош од судии... ама навивач на јувентус да кажува како тоа со местење и со помош на судии сме победувале не можам да го сватам. Па јувентус у серија б отиде заради тоа местење. Гледајте си во вашиот , а после тоа во туѓиот двор.

Најверојатно и на тебе сум мислел. А зошто не плачеше пред еден месец кога ете тие судии ни земаа 3 бода против Фиорентина ??? Убаво ти беше изгледа.
aman be vise so taa utakmica,idi u nasiot fan klub i ce vidis deka site se soglasuvaat za toa deka bevte i vie osteteni ama i nie bevme so crveniot,ali 1 bese,a vas pa na kolku utakmici ve guraa sudiite? da ne pocnuam sea ako si gi gledal znaes,na Genova 2 penala ocigledni ne im dade,na Lacio crveniot,protiv Udineze penalot ... itn

И во 4 лига Ренџерс си е Ренџерс, Шкотска=Ренџерс, Италија=Јуве, сакал ти да признаеш или не:). Точно топката не одеше директно кон играчот, но влечењето беше на неколку метра од Бергонзи и не беше баш наивно, не дека нешто ќе сменеше пеналот но си постоеше.

Италија е Италија пошто Милан 7 пати има донесено Лига Шампиони, и дека репрезентацијата има донесено 5 Светски. Сигурно не е дека Јуве се обиде да освои во 2003 и дека украдоа 2 титули.

Немаше да смени ништо, немаше да има никаков контакт со топката пошто не одеше ни приближно кон него, овој по линија на помал отпор го пртолкува како борба за позиција и тоа е тоа.

Италија е Италија пошто Милан 7 пати има донесено Лига Шампиони, и дека репрезентацијата има донесено 5 Светски. Сигурно не е дека Јуве се обиде да освои во 2003 и дека украдоа 2 титули.

Немаше да смени ништо, немаше да има никаков контакт со топката пошто не одеше ни приближно кон него, овој по линија на помал отпор го пртолкува како борба за позиција и тоа е тоа.
Да да ради милан е тоа :pos:, кој дава највеќе играчи во репрезентацијата? Може до утре да расправаме, се знае кој е кој во фудбалска Италија, по титули, по фанови ;) Борба за позиција :pos:, тука завршува дискусијава :)

Да да ради милан е тоа :pos:, кој дава највеќе играчи во репрезентацијата? Може до утре да расправаме, се знае кој е кој во фудбалска Италија, по титули, по фанови ;) Борба за позиција :pos:, тука завршува дискусијава :)

ok eve i ja pameten da ispadnam ko tebe..... hahah :pos:hahah:pos:hohoho:pos:hihihih.

Леле што кажа сега.. па да беше Милан толку невин немаше да му одземат бодови таа година,али судството е на Берлускони па затоа добро пројдовте.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom