HULK
Black & White Fighter
- Член од
- 12 август 2008
- Мислења
- 1.898
- Поени од реакции
- 1.212
Ако убаво, труди се ќе успееш некој денok eve i ja pameten da ispadnam ko tebe..... hahahhahah
hohoho
hihihih.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако убаво, труди се ќе успееш некој денok eve i ja pameten da ispadnam ko tebe..... hahahhahah
hohoho
hihihih.

Немам ништо против Милан ама и тие биле во Серија Б за истата работа за која сега му се смеат на Јуве. Ама што би рекол навивач на Милан "јас тогаш не сум бил роден, не се важи тоа." Па и јас не сум бил роден кога Реал ја тероризирал Европа па логично ли е и тоа да не се важи?Леле што кажа сега.. па да беше Милан толку невин немаше да му одземат бодови таа година,али судството е на Берлускони па затоа добро пројдовте.
ја не плачам и никој не плаче, цел свет, цела Италија знае како Милан е во ЛШ.Едно ќе кажам... Фиорентина оваа година беше за класа подобар од Милан.Крај на муабетот!!!Да бе горди сме , оти да не сме. А и не очајувајте секако немаше да поминете квалификации. Од такви тимови како Удинезе шо не можеа да ги поминат квалификациите Серија А изгуби место во ЛШ. Таман сте за Лига ЕвропаМе интересира едно! Дали фановите на Милан стварно се горди на тоа што нивниот тим го освои 3 тото место? Дали стварно мислат дека е праведно и дека оваа Серија А е ОК според нив?

и Ренџерс е најтрофеен Шкотски... друго ништо немаат исто ко ни Јуве.
Влечење за дрес на топка што не иде директно на играчот не може да е исто со симињање на земја на играчот во момент кога е упатена кон него. Тоа е веќе судиско толкување, а тука пресудува аршинот горе што го спомнав.

Не реков дека сме невини и дека не сме имале помош од судии... ама навивач на јувентус да кажува како тоа со местење и со помош на судии сме победувале не можам да го сватам. Па јувентус у серија б отиде заради тоа местење. Гледајте си во вашиот , а после тоа во туѓиот двор.
--- надополнето: 20 мај 2013 во 22:29 ---
Најверојатно и на тебе сум мислел. А зошто не плачеше пред еден месец кога ете тие судии ни земаа 3 бода против Фиорентина ??? Убаво ти беше изгледа.

тебе друже не знам кој ти ги чита постовите немаш грам мозок не знам само зашто се резилиш на форумов.искрено се надевам дека си некое дете, зашто ако си повозрасен господ нека ти е на помош најискрено ти кажувам.ренџерс баерм се најтрофејни негде милан нигде не се најтрофејни пошто играат цело време со судии сиена неможат да ја тепаат како што треба
--- надополнето: 20 мај 2013 во 23:32 ---
па билан 2пати има одено во серија б 1наш ради местење 1наш од што толку се јаки![]()
тебе друже не знам кој ти ги чита постовите немаш грам мозок не знам само зашто се резилиш на форумов.искрено се надевам дека си некое дете, зашто ако си повозрасен господ нека ти е на помош најискрено ти кажувам.
Ама ако едниот по последната полициска акција завршил во затвор а другиот поминал со парична казна, а извршиле исто дело, тогаш има право да му каже "мафијаш", if you know what i mean. А фан на Јуве да обвинува за местенки и купување судии ти е ко дилавер бојку да му вика на бајруш сејдиу мафијаш.
Ја гледав вчера утакмицата и сакав Милан влезат во Лига на Шампиони иако судиите им помогнаа. Рома требаше да влезе место Удине бидејќи и они полека почнуваат да ја обновуваат екипата и повеќе би направиле во Лига Европа за разлика од Удинезе кој сега за трансфер периодниот рок ќе ги продадат нивните таленти само да се напунат со пари а екипата кој ја ебе. Фиорентина како и да е пола екипа ќе ја продадат и ништо нема да направат во ЛШ, само Серија А ќе губи место за во ЛШ.