Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Секоја чест за Горан Пандев, добро голче даде сношти со Пескара и мислам дека со синоќешната победа повеќе немаме шанси за второто место, ќе биде многу тешка борбата за трето место.

Што му се деси на Занети? Бранко кажа дека гадно се повредил и го извадиле од теренот
--- надополнето: 28 април 2013 во 16:19 ---
пред време ви кажувам, Рома не тепа со Сиена

Чим отвориш уста, одма лажеш :icon_lol:

први прогнози за Занети од 6 до 9 месеци. шлаг на тортата сезонава.

BTW ,, иако не е официјално прв ке му честитам титула на јувентус, фер, коректно и заслужено.

Спортски поздрав.

Интер беше очаен, немаше среќа или да имам сомнежи за Палермо дека сакаат да остане у лига?

Честито 29-то Скудето :)

Интер беше очаен, немаше среќа или да имам сомнежи за Палермо дека сакаат да остане у лига?
Све. Беше очаен и те како, нема среќа со повредите цела сезона, а и на натпреваров. На Палермо и те како му требаше победа за опстанок, а Интер и немаат шанси да одат ЛШ, а ЛЕ не ни сакаат да играат па затоа мое мислење е дека ќе бидат 6 или 7 место и другата година ќе се фокусираат на ЛШ и евентуално на Скудето, а зошто да не и на купот :)

Интер е очаен многу време пријателе, не се чуди...

Големиот Марко Ливаја изјавил дека нема да се враќа во Интер и дека би немал ништо против да игра за Милан, и дека Милан му се допаѓа.. И би го донел неговиот извонреден талент во Миланело !!

Сега од кога го прочитав ова гајле ми е за 46-тата титула на робијашите ...

Или 53-та беше, некој јувенташ нека ме поупати !!

Големиот Марко Ливаја изјавил дека нема да се враќа во Интер и дека би немал ништо против да игра за Милан, и дека Милан му се допаѓа.. И би го донел неговиот извонреден талент во Миланело !!

Сега од кога го прочитав ова гајле ми е за 46-тата титула на робијашите ...

Или 53-та беше, некој јувенташ нека ме поупати !!

bonerа i jepes прашај ги они ви се звездите сигурно знаат

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom