Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
И Лавеци си кажа што имаше да си каже :D

Lavezzi: "Sometimes I think about returning to Italy. The Milano clubs would be good solutions for me."
Lavezzi: "I'm more fascinated by Milan than I am by Inter. Their charm is superior to Inter's."

И Лавеци си кажа што имаше да си каже :D

Lavezzi: "Sometimes I think about returning to Italy. The Milano clubs would be good solutions for me."
Lavezzi: "I'm more fascinated by Milan than I am by Inter. Their charm is superior to Inter's."

Фала богу..не е будала да се нервира со антиталенти како Переира,Камбиасо,Гаргањо и Џонатан кога можи како чоек да си игра фудбал со Шарави,Боатенг,Балотели итн..

Абе Интер бе Интер, и лугево почнавте да ги умирате. Респект за бабево :(

Фала богу..не е будала да се нервира со антиталенти како Переира,Камбиасо,Гаргањо и Џонатан кога можи како чоек да си игра фудбал со Шарави,Боатенг,Балотели итн..
Биди Т0рпед0 бе,дој кај нас ќе те дружиме :D

Лацио ја имаше контролата врз мечот се до црвениот картон на Онази, а може да се каже и после тоа се до несреќНО досудениот пенал од Раду. Ќе биде многу тешко во Рим пред празни трибини, но Фенер не покажаа ништо сериозно и покрај тоа што победија, па јас верувам дека сеуште има некакви шанси да ги поминеме турциве.
П.С. Понеделник
Derby della Capitale:vozbud::vozbud::vozbud:

dyvo9k.jpg

Вака беше на последното дерби

Абе Дербиња еден куп, ама Рома има повеќе победи, а оној со палката погоре ви е ноќна мора, комплекс и веќе 20 години е страв и трепет за вашиот тим :)

Абе Дербиња еден куп, ама Рома има повеќе победи, а оној со палката погоре ви е ноќна мора, комплекс и веќе 20 години е страв и трепет за вашиот тим :)
Секое дерби нова прикаска, ова чисто го пишав само како најава немавнамера да провоцирам само знам дека ќе биде пеколно во понеделник:)

Последните 3 ги има Лацио добиено :). На Рома баш не им се допаѓа многу Клосе :pos:...

па на сите три, имаше пенали и црвени, тоа на Рома не и се допаѓа (n)

само јас реков, Рома го има Тоти, па на лацио 20 години не им се допаѓа тоа ;)

па на сите три, имаше пенали и црвени, тоа на Рома не и се допаѓа (n)

само јас реков, Рома го има Тоти, па на лацио 20 години не им се допаѓа тоа ;)
И сите си беа заслужено досудени (y)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom