P
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И Лавеци си кажа што имаше да си каже
Lavezzi: "Sometimes I think about returning to Italy. The Milano clubs would be good solutions for me."
Lavezzi: "I'm more fascinated by Milan than I am by Inter. Their charm is superior to Inter's."
Биди Т0рпед0 бе,дој кај нас ќе те дружимеФала богу..не е будала да се нервира со антиталенти како Переира,Камбиасо,Гаргањо и Џонатан кога можи како чоек да си игра фудбал со Шарави,Боатенг,Балотели итн..
Лацио ја имаше контролата врз мечот се до црвениот картон на Онази, а може да се каже и после тоа се до несреќНО досудениот пенал од Раду. Ќе биде многу тешко во Рим пред празни трибини, но Фенер не покажаа ништо сериозно и покрај тоа што победија, па јас верувам дека сеуште има некакви шанси да ги поминеме турциве.
П.С. Понеделник
Derby della Capitale![]()
Вака беше на последното дерби
Секое дерби нова прикаска, ова чисто го пишав само како најава немавнамера да провоцирам само знам дека ќе биде пеколно во понеделникАбе Дербиња еден куп, ама Рома има повеќе победи, а оној со палката погоре ви е ноќна мора, комплекс и веќе 20 години е страв и трепет за вашиот тим![]()
Последните 3 ги има Лацио добиено. На Рома баш не им се допаѓа многу Клосе
...
И сите си беа заслужено досуденипа на сите три, имаше пенали и црвени, тоа на Рома не и се допаѓа
само јас реков, Рома го има Тоти, па на лацио 20 години не им се допаѓа тоа![]()