Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јебо те па овој го прави Антонини да игзгледа ко Малдини.Никој не стави видео од Џонатан на мечот против Сампдорија... РЕСПЕКТ ЗА ЧОВЕКОТ
Никој не стави видео од Џонатан на мечот против Сампдорија... РЕСПЕКТ ЗА ЧОВЕКОТ
ЛусијаноСамо што прочитав дека Тарибо Вест (поранешниот играч на Интер) наводно имал 12 години повеќе отколку што самиот кажал. Тоа го вели претседателот на Партизан каде што претходно играл Вест.
Не знам колку може да е точно ова, ама ако е тогаш Вест стварно изгледал одлично и бил спремен физички за неговите години. Нема да ме изненади да е точно, не знам колку од вас се сеќаваат на Лусијано кој игра за Киево, а кој претходно се претставувал како Ериберто
![]()
Luciano играчиштеСамо што прочитав дека Тарибо Вест (поранешниот играч на Интер) наводно имал 12 години повеќе отколку што самиот кажал. Тоа го вели претседателот на Партизан каде што претходно играл Вест.
Не знам колку може да е точно ова, ама ако е тогаш Вест стварно изгледал одлично и бил спремен физички за неговите години. Нема да ме изненади да е точно, не знам колку од вас се сеќаваат на Лусијано кој игра за Киево, а кој претходно се претставувал како Ериберто
![]()
Изгледа дека е толку од Лацио во ЛЕ.![]()
Абе Фенер ми се симпатична екипа ама не сакав да го исфрлат единствениот претставник на Италија во ЛЕ. Лацио сезонава во ЛЕ направи нешто што со години не се ни трудат да го направат еден куп италијански екипи кои продефилирале низ натпреварувањево. Респект за Лацио ама изгледа до тука им беше. Исто како и на Јуве во ЛШАко по некоја случајност Јувентус успее да иде даље у ЛШ(јбг, истите % за пласман даље ги делам со тебе), тогаш Лацио на стрелање во случај да не успеат да надокнадат ова.![]()
Едвај го чекам тој натпреварЛацио ја имаше контролата врз мечот се до црвениот картон на Онази, а може да се каже и после тоа се до несреќНО досудениот пенал од Раду. Ќе биде многу тешко во Рим пред празни трибини, но Фенер не покажаа ништо сериозно и покрај тоа што победија, па јас верувам дека сеуште има некакви шанси да ги поминеме турциве.
П.С. Понеделник
Derby della Capitale![]()