Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Доста бе, ние 4 имаме во прв тим...![]()
Ќе те излажам, ги даваат по позајмици, на 50%, па ги враќаат,... Ни они не знаат...Уште се сите во Интер, или само се од неговата школа?
Викаш ван бомел можда не е класа играч а Инзаги човекот кој беше повеќе пати во офсајд отколку што имаше допири со топка на една утакмица е класа играч ..Ван бомел беше најдобриот деструктивец во негово време !
Мислам дека никој не го постира вториот гол на Сиена против ИнтерХандановиќ гледач повеќе на теренот
Нема врска тоа. Да не беше оваа сезона Ханданович, Интер ќе беше во вториот дел од табелата. Овој гол во никој случај не е негова кривица. Колку пати само до сега ги спаси тој Интер, не може да се изброи...Добро Голче. Хандановиќ во Удинезе беше 1000 пати подобар од сега.
Зборев за времето и титулите што ги имаат освоено во милан. Ван бомел одигра еднаипол сезона на крај на кариерата... Нема толкаво значење у милан како другите.
Иначе се знае кој е најдобриот деструктивец - гатузо! (малце пред него рој кин) ....
А што да не не е?Макелеле? не ме јеби! Го забораив виера,и он е у топ 3, според мене .
Сеа ќе излети некој интераш и ќе рече камбиасо е најбољи од сите !се зезам.
Срце на терен...тоа е негов стил на игра...и далеку дека бил најзаштитен играч и ретко кој негов старт бил глупав....Гатузо можеби бил во Италија добар деструктивец и според мене најзаштитен играч од судиите на многу натпревари не добил црвен картон поради своите непромислени и глупави стартови , не можам да го сватам неговиот стил на игра каде избувнува одма т.е има краток фитиљ .
Добро Голче. Хандановиќ во Удинезе беше 1000 пати подобар од сега.