Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Викаш ван бомел можда не е класа играч а Инзаги човекот кој беше повеќе пати во офсајд отколку што имаше допири со топка на една утакмица е класа играч ..Ван бомел беше најдобриот деструктивец во негово време !

Зборев за времето и титулите што ги имаат освоено во милан. Ван бомел одигра еднаипол сезона на крај на кариерата... Нема толкаво значење у милан како другите.
Иначе се знае кој е најдобриот деструктивец - гатузо! (малце пред него рој кин) ....

Мислам дека никој не го постира вториот гол на Сиена против Интер :cuc: Хандановиќ гледач повеќе на теренот

Добро Голче. Хандановиќ во Удинезе беше 1000 пати подобар од сега.

Добро Голче. Хандановиќ во Удинезе беше 1000 пати подобар од сега.
Нема врска тоа. Да не беше оваа сезона Ханданович, Интер ќе беше во вториот дел од табелата. Овој гол во никој случај не е негова кривица. Колку пати само до сега ги спаси тој Интер, не може да се изброи...

Зборев за времето и титулите што ги имаат освоено во милан. Ван бомел одигра еднаипол сезона на крај на кариерата... Нема толкаво значење у милан како другите.
Иначе се знае кој е најдобриот деструктивец - гатузо! (малце пред него рој кин) ....

Не се знае и неможе да има најдобар,кога во исто време играа и Виера и Макелеле...

Гатузо е приказна само за себе. Тој не треба да се споредува со други фудбалери, затоа што да се споредува со други фудбалери, прво треба да се дефинира статусот на Гатузо, кој само фудбалер никако не може да се нарече :):pos:

Гатузо можеби бил во Италија добар деструктивец и според мене најзаштитен играч од судиите на многу натпревари не добил црвен картон поради своите непромислени и глупави стартови , не можам да го сватам неговиот стил на игра каде избувнува одма т.е има краток фитиљ .

Макелеле? не ме јеби! Го забораив виера,и он е у топ 3, според мене .
Сеа ќе излети некој интераш и ќе рече камбиасо е најбољи од сите ! :D се зезам.

Макелеле? не ме јеби! Го забораив виера,и он е у топ 3, според мене .
Сеа ќе излети некој интераш и ќе рече камбиасо е најбољи од сите ! :D се зезам.
А што да не не е?:P

Срамота... го заборавивте питбулот на Јувентус. Ќе нема долго време ваков играч кај нас, овој слободно кршеше нозе, знаеше да дрибла и често повлекуваше напади за тимот :icon_mrgr: :cuc:
Edgar-Davids-006.jpg

Гатузо можеби бил во Италија добар деструктивец и според мене најзаштитен играч од судиите на многу натпревари не добил црвен картон поради своите непромислени и глупави стартови , не можам да го сватам неговиот стил на игра каде избувнува одма т.е има краток фитиљ .
Срце на терен...тоа е негов стил на игра...и далеку дека бил најзаштитен играч и ретко кој негов старт бил глупав....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom