Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па затоа ви се лоши споредбите. Како и да го толкуваш, заден везен е играчот пред одбаната кој треба да ја поврзува играта од одбрана до среден ред и кој треба да биде коректор на празнините оставени од средниот ред. Значи треба да е целосен играч, но тешко е да најдеш борбен играч како Маскерано, паметен како Макелеле, или пасер и стабилен играч како Пирло, итн...
Не ми текнува на некој комплетен заден везен, односно она што го има Маскерано, го нема Пирло, и обратно. Во зависност од тимот, едниот е покорисен од другиот.
Џерард бе бате, тој ти покрива назад, го има насекаде, креатор е на играта ...
Каков гол на Вучиниќ. Ајде Фиорентина, ајде мој втор клубу, можеш ти![]()
Да не претера малце?Fiorentina WHO ???
Барза доктор... кому не му е јасно кој е моментално најдобриот одбрамбен у Европа , нека ја погледне снимката се ќе му се разјасни![]()
Јок беДа не претера малце?![]()
Абе не дека е лош, напротив, одличен е, ама дека е најдобар во Европа не би рекол. Еден од најдобрите може, ама најдобар не е, бар според мене.Јок бе![]()
Во дуелот со Јувентус во купот имаше тешка повреда на главата,му течеше крв од главата.Абе не дека е лош, напротив, одличен е, ама дека е најдобар во Европа не би рекол. Еден од најдобрите може, ама најдобар не е, бар според мене.
Абе шо му се дешава на Хернанез, зашо носи шлем?На Киву ме потсеќа, се надевам нема да биде дрво како него, бидејќи откако Киву го носи тој скапан шлем бел ден не видовме од него, од грешка во грешка влага.
![]()
У овој момент , тешко дека му има рамен ...Абе не дека е лош, напротив, одличен е, ама дека е најдобар во Европа не би рекол. Еден од најдобрите може, ама најдобар не е, бар според мене.
Абе шо му се дешава на Хернанез, зашо носи шлем?На Киву ме потсеќа, се надевам нема да биде дрво како него, бидејќи откако Киву го носи тој скапан шлем бел ден не видовме од него, од грешка во грешка влага.
![]()