Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
on.net.mk_396397.jpg

Фала, Чао, Пријатно! :icon_lol:

Па затоа ви се лоши споредбите. Како и да го толкуваш, заден везен е играчот пред одбаната кој треба да ја поврзува играта од одбрана до среден ред и кој треба да биде коректор на празнините оставени од средниот ред. Значи треба да е целосен играч, но тешко е да најдеш борбен играч како Маскерано, паметен како Макелеле, или пасер и стабилен играч како Пирло, итн...

Не ми текнува на некој комплетен заден везен, односно она што го има Маскерано, го нема Пирло, и обратно. Во зависност од тимот, едниот е покорисен од другиот.

Џерард бе бате, тој ти покрива назад, го има насекаде, креатор е на играта ...

Деструктивец? Камбиасо бе пријатели, не зборам моментално, оти е стар, но кога ќе ми текне што правеше пред 2-3 години... Сеуште ми текнува како вчера да е утакмицата со Барса на Меаца кога Меси не знаеше што му се случува, не знаеше каде тера момакот. Не викам дека е најдобар во историјата, но за мене е еден од најдобрите деструктивци а и еден од најинтелигентните.

Џерард бе бате, тој ти покрива назад, го има насекаде, креатор е на играта ...

:facepalm:

Деструктивец ти е сосема спротивно од "креатор", деструктивец значи разбивач/растурач на игри или фудбалски кажано да ги уништува нападите на противникот.

И да, Џерард секоја позиција ја има играно само не деструктивец.

Fiorentina WHO ??? :P;)

Барза доктор... кому не му е јасно кој е моментално најдобриот одбрамбен у Европа , а кој е и каков играц е Видал нека ја погледне снимката се ќе му се разјасни :cool:

Гледав само 5 мин од Јувентус - Фиорентина, теренот како ораница ми се виде или грешка сум?

Ако Лацио го добие Наполи (а води 1-0) , тогаш ми личи дека е се јасно у првенството.

Јуве прв, Милан ќе биде втор, Наполи трет.

Абе не дека е лош, напротив, одличен е, ама дека е најдобар во Европа не би рекол. Еден од најдобрите може, ама најдобар не е, бар според мене. :)
Абе шо му се дешава на Хернанез, зашо носи шлем? :icon_lol: На Киву ме потсеќа, се надевам нема да биде дрво како него, бидејќи откако Киву го носи тој скапан шлем бел ден не видовме од него, од грешка во грешка влага.:D

Абе не дека е лош, напротив, одличен е, ама дека е најдобар во Европа не би рекол. Еден од најдобрите може, ама најдобар не е, бар според мене. :)
Абе шо му се дешава на Хернанез, зашо носи шлем? :icon_lol: На Киву ме потсеќа, се надевам нема да биде дрво како него, бидејќи откако Киву го носи тој скапан шлем бел ден не видовме од него, од грешка во грешка влага.:D
Во дуелот со Јувентус во купот имаше тешка повреда на главата,му течеше крв од главата.

У овој момент , тешко дека му има рамен ... :cuc:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom