- Член од
- 25 јануари 2009
- Мислења
- 2.008
- Поени од реакции
- 917
зашто само Шиљо? Констант игра одлично од кога е земен....Запата денес сам ги затвори Удине пошо кога се игра со бонера рачунај играч -...На милан фали само 1 Штопер квалитетен и нешто во средина...еве сеа ќе видиме Саламон како ќе се покаже..знам дечково сите го бараа...на Лето доаѓа и Сапанора важи за Најголем талент моментално во серија б и игра средина...ако се продолжи во овој стил милан за 2-3 сезони ќе биде па на врвот во европа...Настрана мафијашкава победа од денес, добар напад склопи Милан. Единствено Шарави ми е под знак прашалник тука поради присуството на Балотели. Пишав за тоа на полувремето со Удинезе, ме мрзи пак истото да го пишувам. Овој Нианг особено ми се свиѓа ко играч. Треба Милан уште одбраната да си ја смени целосно (од овие само Шиљо го бива) и да донесе еден креативец во средниот ред зошто Монтоливо е дрво неделкано и ќе ги биде во иднина.
--- надополнето: 4 февруари 2013 во 01:12 ---
ако тоа те теши.....Ти си мислиш то е како Пирло или Инзаги шо ги држевте 10 години...ако не годинава, догодина... ќе ви ги лапнат, ПСЖ или Сити.