Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Мене знаеш што ми е интересно, кога фан на голем тим тера на сеир зашто тимот за кој навива има поголеми шанси да се пласира во ЛШ од другиот, до душа сеа на табела се израмнети со тоа што Интер е пред Милан ради меѓусебниот ...
Ич не ми штима ова, ја искрено не би видел никаква сатисфакција у фактот, пример, Интер да се трети, или втори, а Милан 7ми или 8ми, за мене сезоната е или добра, а тоа значи Интер да се бори за титула, или лоша, све остало, а трети а 10ти, тапа филингот е ист.
Во право си. Бош е да му се курчиш на некој затоа што твојот тим имал помалку лоша сезона од неговиот. Се освен борба за титула за Јуве, Милан, Интер, претставува лоша сезона и јас не гледам логика ако Јуве е трет да им се смеам на навивачите на Интер и Милан затоа што нивните тимови биле 4 и 5 на табела.

Абе пич.на бидете мажи, признјте еднаш, еве некој пост погоре имаш и Алегри кај шо признава дека со поклон тепавте

Ja пишав погоре,дека Ел Шарави не одглуми, стигна прв до топката, овој од Удинезе ја собра прв топката но го собра и него, и тоа убоо го собра... Имаше игра со топка на играчот од Удинезе, но имаше и контакт.. Јебига, не е чист пенал, али не е ни апла очигледно дека не е пенал како што го направивте вие ...

Да му ебем мајката ко прв пут да гледате утакмица од Италијанско првенство...

Ја па мислев барем на интерашите ќе им е кејф што се разигра Балотели :D

Ja пишав погоре,дека Ел Шарави не одглуми, стигна прв до топката, овој од Удинезе ја собра прв топката но го собра и него, и тоа убоо го собра... Имаше игра со топка на играчот од Удинезе, но имаше и контакт.. Јебига, не е чист пенал, али не е ни апла очигледно дека не е пенал како што го направивте вие ...

Да му ебем мајката ко прв пут да гледате утакмица од Италијанско првенство...
Фер муабет, поштовам, точно последниот пасус е за то шо треба да се прај муабет, зошто секое коло пола од утакмиците се контроверзни.

“It’s not the first time it has happened in my life as a Coach. These things happen and there’s nothing we can say,” mused Guidolin.
“We were all relaxed seeing the challenge, but when the referee pointed towards the spot I knew we could drop a point that we had deserved.
“Just as we can make mistakes, so can the referee. We had played a good game, although we allowed Milan too many counter-attacks in the first half
“ it´s OK, referees make mistakes like we make mistakes. But it´s important to maintain a certain profile “

- Guidolin.

бар не цвика ко џукела. (y)

penal imase mozebi i zolt karton za ova trebase da dobie igracot na udinese a milan hrabro se borese do kraj
srekata gi prati hrabrite
haters gonna hate
:)
Нов профил на црнците? Само овој пат во Биланска верзија. :icon_lol:

“It’s not the first time it has happened in my life as a Coach. These things happen and there’s nothing we can say,” mused Guidolin.
“We were all relaxed seeing the challenge, but when the referee pointed towards the spot I knew we could drop a point that we had deserved.
“Just as we can make mistakes, so can the referee. We had played a good game, although we allowed Milan too many counter-attacks in the first half
“ it´s OK, referees make mistakes like we make mistakes. But it´s important to maintain a certain profile “

- Guidolin.

бар не цвика ко џукела. (y)

да да ... поштено. ги замислувам следниве реакции:
конте и овчарон бонучи со нож ќе го бркаа по терен док пепе со корнер знаменце ќе се тепаше со специјалците кои ги чуваат помошниците.
мацари у хаг ќе бараше правда.
а на морати ко кец на десетка ќе му легнеше ситуацијата , жив среќен дека ќе има со што да ги лаже фановите дека срањата што ги прави со бранка не се криви за пропаста на интер од јувентус навака туку судиите и федерацијата.

Еве како Биланезите го виделе пеналот
ocila.png

:pos::pos::pos::pos:
ова исто ко вие шо го видовте против лацио... :)

Напишано е 100 пати тука зошто Конте реагираше така.Зошто не реагираше така.кога Милан го победи Јуве,со гол од пенал,после она "играње" со рака на Исла,кое само судијата го виде.

А и на овој меч,мораше судијата со полиција да го вадат,што беше сосема нормално.Ќе има сигурно и казни за играчите на Удинезе

Иначе вртете како и да ја сакате работата... Али нападов Балотели-Шарави-Нианг има да ве мучи наредни 10 сезони....се разбира доколку нема повреди и не сменат средина...

Иначе вртете како и да ја сакате работата... Али нападов Балотели-Шарави-Нианг има да ве мучи наредни 10 сезони....се разбира доколку нема повреди и не сменат средина...
10 сезони? Шо збориш море?

што те чуди тоа незнам....
Ти си мислиш то е како Пирло или Инзаги шо ги држевте 10 години...ако не годинава, догодина... ќе ви ги лапнат, ПСЖ или Сити.

Настрана мафијашкава победа од денес, добар напад склопи Милан. Единствено Шарави ми е под знак прашалник тука поради присуството на Балотели. Пишав за тоа на полувремето со Удинезе, ме мрзи пак истото да го пишувам. Овој Нианг особено ми се свиѓа ко играч. Треба Милан уште одбраната да си ја смени целосно (од овие само Шиљо го бива) и да донесе еден креативец во средниот ред зошто Монтоливо е дрво неделкано и ќе ги биде во иднина.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom