P
PewDiePie
Гостин
Поздравијепоздрави 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас брат не зборам од инает немам никаква корист јас од то дали милан ке победи или не ако Јувентус не мие доволно квалитетен неможи сите да ми се криви. Jас тоа не го гледам како пенал од ниеден агол и не зборам од инает, ама сигурен сум дека ако беше Ди Натале или Муриел немаше да свирни ни под разно пенал
Abe ti gledas preku nekoi rozovi naocari ?
Ova sto ti go napisa e totalen fail .Kako prvo odlicen klizac i ne trebase da bide nisto poveke od korner.Na 11sek mozes da vidis kako doticniot paga sam.Vidi bas dobro dali nekoj go sopnal ili sam paga.Startov bese cist kako solza.Pogolema doblest e da priznaes deka ne bese, nego da se glupiras i pa uste tvrdis deka e penal.
Што е најтрагично Милан втор пат има испаднато во Серија Б,баш заради ова,ја завршиле сезоната како трета најслаба екипа во Серија А.Али тоа не се рачуна,тоа било пред 20 години,они кога се враќаат во минатото,се враќаат само 6-7 години.Аман веќе со тоа дека Јуве играл во сериа Б.Ајде да испаднеа од што беа слаби па да сеуште да се пука сеир.Сите знаеме зошто беа во втора лига,а тој што ќе каже дека само Јуве местел а другите се чисти и сам знае дека самиот себе се лаже.Не го бранам Јуве ама стварно патетично изгледа кога ги тролате за СЕРИА Б
Следно коло Јувентус - Фиорентина и Лацио - Наполи уште намалување на бодовната разлика![]()
стопирај кај трета секунда и ќе видиш како му ја трга чисто топката, од одма се виде немаше потреба од никава репетиција исто како тој слободниот што ви го свирна од 20 метри ме мрзи и тоа да го барами ја не ве сфаќам зашо се праите слепи....еве ти видео и види кој прв ја удира топката и процени па дали немало пенал....
Абе пред 10 кола немавне никакви шанси ни за трето место..али сепак...Што е најтрагично Милан втор пат има испаднато во Серија Б,баш заради ова,ја завршиле сезоната како трета најслаба екипа во Серија А.Али тоа не се рачуна,тоа било пред 20 години,они кога се враќаат во минатото,се враќаат само 6-7 години.
Да не беше пеналов Удинезе немаше да го победите,па уште Јуве ќе го бркаат на табела.Може Лацио да глеате да киксне во борба за 3 место,али за поише тешко
AC Penal strikes again!
Dobra gluma.Ima kapacitet da go zameni na Pipo.![]()
![]()
Му ја тргнал топката чисто?
Колку по топка толку и по нога... ама сеедно ако нема вакви моменти нема да биде интересно, а и заслужи Милан да тепа, Удинезе ништо не изигра... едино акцијата за голот а и тој на среќа влезе.
Јас па ич немам корист и си кажувам баш реално, во краен случај ова е тешка дискутабилна ситуација а тоа што некои фанови на Јувентус ја рамнат со она вашето што беше офсајд 1 метро демек исто ете и нас ни попуштале е смешно.
Кога го прави стартот прво ја удира топката а потоа има контакт, тоа во ниеден случај не е пенал. Доколку прво го удреше Шарави а потоа топката тогаш тоа ќе беше пенал. Факт, реалност, вистина, како сакаш наречи го.и ја не ве сфаќам зашо се праите слепи....еве ти видео и види кој прв ја удира топката и процени па дали немало пенал....