Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Kollo na Mestenki...zabarska rabota,bas pred transfer periodot :) Juve,ciganska ekipa 48 koeficient !!!

Интераши ве молам, стари ви се шегите, бајат ви е хуморот, татко ми у основно се служел со тие финти ...

Икарди вас шо ви посака? :D :D :D
Како викаат старите, прво рипни па кажи оп. :D
--- надополнето: 6 јануари 2013 во 17:04 ---
Интераши ве молам, стари ви се шегите, бајат ви е хуморот, татко ми у основно се служел со тие финти ...
А патем ниеден Интераш не пиша нешто на сметка на Јуве. :pos: Уште еден автогол од твоја страна.

Сега очекувајте Сампдорија негде до Март аир да не види, победа да не видат. Кој го победил Јуве во Торино, сезоната постепено му се претвора во кошмар. Интерашите знаат:)

МАУРООООООООООООООООООООО !!! :eek::D
Сампдорија ја сакам од времето на Флаки. Ептен ми направија мерак. Со уште некое засилување и со Богот Делио на клупа се е можно .
FORZA DORIA
Mauro-Icardi-2.jpg

Лигата е толку очајна што Милан полека се наметнува како фаворит за титула...

Еве го се јави навивачов на Сампдорија, ајде црнците кј си да му кажеш дека џабе му е све кој сте вие први
--- надополнето: 6 јануари 2013 во 17:15 ---
Лигата е толку очајна што Милан полека се наметнува како фаворит за титула...

Милан не сака, ама Интер у борба за титула го зема младиќот Роки, па милан сакал нејќел мора :pos:

Како викаат старите, прво рипни па кажи оп. :D
--- надополнето: 6 јануари 2013 во 17:04 ---

А патем ниеден Интераш не пиша нешто на сметка на Јуве. :pos: Уште еден автогол од твоја страна.

Знам, гледам, не сум ќор ко тебе, ако не примети ироничен бев ..

Знам, гледам, не сум ќор ко тебе, ако не примети ироничен бев ..
Нај лејм е кога некој се обидува да биде смешен а потоа објаснува што сакал да каже.
Не е реметот за тебе, оди продавај сладолед.

Кој ли очекуваше дека со водство од 1-0 и играч повеќе, Сампдорија ќе направи пресврт .. јас реално очекував да им дадеме уште 2-3 гола ама излезе обратно, тие ни дадоа 2 :pos:
П.С Фиорентина - Пескара 0-2 o_O

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom