Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Офсајд немаше,али добив впечаток дека малиот опасно одглуми,а и немаше потреба од таков глуп клизач од Силвестре.Сеедно заслужија победа Аталанта со оглед на тоа што Морати го подмитил оној дебилон од Аталанта што се тргна од жив ѕид коа Гуарин шутираше слободен.:icon_mrgr:
Aко немало офсајд пеналот беше чист као суза, почист здравје.

Што ти значи мала екипа, се попалија...
06-07-juve-serie-b-champions.jpg

:D
Ako ,te smiri vecerva slikava, kazi mi ke ti ja napravam vo poster Golem sekoj den da si ja gledas koga ke stanis, da ti go razubavi denot, i Posle sekoj poraz na inter kako diazepam ke ti dojdi

P.s Mala shala

Ako ,te smiri vecerva slikava, kazi mi ke ti ja napravam vo poster Golem sekoj den da si ja gledas koga ke stanis, da ti go razubavi denot, i Posle sekoj poraz na inter kako diazepam ke ti dojdi

P.s Mala shala
Нема гајле, вака си ја закачувам во темава, и супер ми доаѓа :)

Вие не разбирате дека Аталанта кога ќе победи исто како Интер да победи..не за џабе и тие се сино-црни како нас..па и пола од навивачите на аталанта за Интер навиваат само не ги заприметувавме дека исти дресој:D

...и МЗТ победи, перфектен викенд! (да не набројувам што друго се случи да не се зајадеме:))

...и МЗТ победи, перфектен викенд! (да не набројувам што друго се случи да не се зајадеме:))
Нас вака не изеба фиорентина, на интерашите аталанта на сличен начин, само јувенташите и тие тројца за лацио што навиваат се ок ова коло :D ... ама ако, шо би рекле оние од ливерпул - следната сезона наша е. :D
bqBdN.gif

Абе Фиорентина сезонава не е за потценување,одличен тим имаат склопено а Монтела се покажува ко супер стратег.

Очекувам да замине во некој поголем и поконкурентен тим ако не ова лето тогаш следното.

Абе Фиорентина сезонава не е за потценување,одличен тим имаат склопено а Монтела се покажува ко супер стратег.

Очекувам да замине во некој поголем и поконкурентен тим ако не ова лето тогаш следното.
Мислиш кај вас, да не вртиме од околу сега:)

Да ве прашам,имаше интер на тв?дека не бев дома,чисто онака ме интерсира.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom