Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Aко немало офсајд пеналот беше чист као суза, почист здравје.Офсајд немаше,али добив впечаток дека малиот опасно одглуми,а и немаше потреба од таков глуп клизач од Силвестре.Сеедно заслужија победа Аталанта со оглед на тоа што Морати го подмитил оној дебилон од Аталанта што се тргна од жив ѕид коа Гуарин шутираше слободен.![]()
Ako ,te smiri vecerva slikava, kazi mi ke ti ja napravam vo poster Golem sekoj den da si ja gledas koga ke stanis, da ti go razubavi denot, i Posle sekoj poraz na inter kako diazepam ke ti dojdiШто ти значи мала екипа, се попалија...
![]()
![]()
Нема гајле, вака си ја закачувам во темава, и супер ми доаѓаAko ,te smiri vecerva slikava, kazi mi ke ti ja napravam vo poster Golem sekoj den da si ja gledas koga ke stanis, da ti go razubavi denot, i Posle sekoj poraz na inter kako diazepam ke ti dojdi
P.s Mala shala

)Нас вака не изеба фиорентина, на интерашите аталанта на сличен начин, само јувенташите и тие тројца за лацио што навиваат се ок ова коло...и МЗТ победи, перфектен викенд! (да не набројувам што друго се случи да не се зајадеме)
... ама ако, шо би рекле оние од ливерпул - следната сезона наша е. 
Komsikite se ke napraat za da se cuvstvuvame poubavo <3 <3
humorov na ovie robijasive u minus xD
Мислиш кај вас, да не вртиме од околу сегаАбе Фиорентина сезонава не е за потценување,одличен тим имаат склопено а Монтела се покажува ко супер стратег.
Очекувам да замине во некој поголем и поконкурентен тим ако не ова лето тогаш следното.

Не си далеку од вистината =)-17 potocno
Да ве прашам,имаше интер на тв?дека не бев дома,чисто онака ме интерсира.