Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ATALANTAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :icon_mrgr:

+4
TUTTI A CASAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA​

antonio_conte_sciarpa_atalanta.jpg

:pos:

Искрено знаев оти ке 'киксни' Интер против Аталанта ама мислев на X а не на пораз сепак млада е сезоната ова не значи ништо. Знаев поради та што мн победи му се собраја со ред ..

Што ти значи мала екипа, се попалија минатата недела против Јуве а со екипа рамна на себе ги плукнаа бодовите. Добро, за нијанса се подобри од Аталанта:pos:.

Интер бе, дури и јас се убедив себеси минатата недела дека сте ја подигнале играта за неколку нивоа од лани ама изгледа не сте ги прележале сите детски болести.

Vo takva pozicija kako shto beshe koga go dade golot , i jas mozhev duri i podobro da postignam :pipi:

Ne napravi nishto vecerva , a centarshutevite mu beaa :tapp:
Не ми беше емотиконот за тоа дека дал добар гол туку дека даде гол :D
Пошто на почеток на сезона сите некако негативно беа настроени кон него па еве го си дава редовно голови :D

Што ти значи мала екипа, се попалија минатата недела против Јуве а со екипа рамна на себе ги плукнаа бодовите. Добро, за нијанса се подобри од Аталанта:pos:.

Интер бе, дури и јас се убедив себеси минатата недела дека сте ја подигнале играта за неколку нивоа од лани ама изгледа не сте ги прележале сите детски болести.
Веројатно не си сериозен со ова. И покрај победата над Јуве на гости рековме дека Јуве останува најсериозен кандидат за титулата, но за Интер овие резултати до сега сезонава се одлични и забележан е огромен напредок за разлика од лани. Јас лично пишав и во фан клубот на Интер дека Аталанта ќе биде доста тежок залак, и кога не водеше Мурињо кога ги газевме сите и освојувавме титули ко од шала знаевме да изгубиме од Аталанта 3-1 и тоа со гол во 90тата минута на Ибра, иако губевме со 3-0 до таа минута. Не судете по еден натпревар, исто како што не може ние да судиме по тоа што сме ве победиле на гости дека ќе ја освоиме титулата. Јас сум задоволен со пласман во ЛШ сезонава, после она лани тоа ќе е огромен напредок. А летоска со мали дошминкувања на екипата и стануваме сериозен кандидат за титулата.
Затоа чилај си и гледај си Серија А на раат, рано е да се зборува, пројде само 1/3 од првенството. И стварно не знам како може да губите од просечни екипи ко Интер и тоа на домашен терен, не ми е јасно сеуште.

Им реков на интерашите да не се залетуваат после победата во Дерби Д Италија.Сеуште се далеку зад Јуве у секаква смисла.И ние така пред 2 години ке ги рашљакавме Милан или Интер и следно коло од Лече ќе изгубевме.Резервирана е титулата за Торино и годинава ;)

Веројатно не си сериозен со ова. И покрај победата над Јуве на гости рековме дека Јуве останува најсериозен кандидат за титулата, но за Интер овие резултати до сега сезонава се одлични и забележан е огромен напредок за разлика од лани. Јас лично пишав и во фан клубот на Интер дека Аталанта ќе биде доста тежок залак, и кога не водеше Мурињо кога ги газевме сите и освојувавме титули ко од шала знаевме да изгубиме од Аталанта 3-1 и тоа со гол во 90тата минута на Ибра, иако губевме со 3-0 до таа минута. Не судете по еден натпревар, исто како што не може ние да судиме по тоа што сме ве победиле на гости дека ќе ја освоиме титулата. Јас сум задоволен со пласман во ЛШ сезонава, после она лани тоа ќе е огромен напредок. А летоска со мали дошминкувања на екипата и стануваме сериозен кандидат за титулата.
Затоа чилај си и гледај си Серија А на раат, рано е да се зборува, пројде само 1/3 од првенството. И стварно не знам како може да губите од просечни екипи ко Интер и тоа на домашен терен, не ми е јасно сеуште.
Терам сеир бе па и ти. Затоа го ставив:pos:. Мора да признаеш дека и ти би терал сеир во обратна ситуација. На што ќе личи темава ако правиме муабет само за озбилни работи?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom