Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
На почеток: Страма дебилу, губи се од Интер да не те гледаме, сосе Занети и Камбијасо. Додека е овој тренер и овие играат прва постава ни ЛЕ нема да видиме. :mad:
Сега: Страма спасителу наш, Камбијасо и Занети ѕверови, одиме на титула:vozbud:
Тоа некои квази фанови ако го напишале а такви ги има во голем број, и кај нас и кај вас. Јас уште кога беа квалификациите за Лига Европа реков дека не му судам на Страма негде до 10то коло од Серија А, после тоа ќе можам да оформам мислење за него. Бидејќи сум спортист цел живот и тренирам цел живот знам што значи за еден тим кога ќе смени тренер, на тимот му треба време да се навикне на новите услови. Токму поради ова јас се поставив така во врска со Страмачиони, језда газеше по тенка линија и беше на работ на неуспех, но успеа да застане на нозе а и тимов да го опраи. Затоа понекогаш не треба да се избрзува со коментирање и затоа такви коментари од некои си квази фанови не ги перцепирам. Ете ги сеа ќутат, или пак наеднаш го сменија своето мислење во врска со Страма, одеднаш тој за нив е новиот Мурињо, одеднаш тој е бог на фудбалот итн итн.

На почеток: Страма дебилу, губи се од Интер да не те гледаме, сосе Занети и Камбијасо. Додека е овој тренер и овие играат прва постава ни ЛЕ нема да видиме. :mad:
Сега: Страма спасителу наш, Камбијасо и Занети ѕверови, одиме на титула:vozbud:
На форумов немам начекано некој да го нарекол Страма дебил, ја пример до ден денешен сеуште го викам практикант зашто тоа и е, сеуште го учи занаетот и затоа му се деси и Земан во второ коло, а подоцна и Сиена, али на добар пат е да стане и одличен тренер, реков уште по дербито, не треба да се лета во облаци, има уште 1 тон работа за Страма и овој тим.
Што се однесува до Занети и Камби, 2-3 само на форумов беа против тоа они да се форсираат во прв тим, така да глупо е да се генерализира, во принцип најголем дел од навивачите на Интер беа со подршка за Страмачиони, оној кој најмногу беше критикуван е Бранка ... и сеуште е.

Инаку нормално е по сезона ко ланската навивачите да гледаат со скептицизам и на овој нов проект со Страмачиони, ја во принцип сум скептик за титулата бидејќи штетата од ланската сезона остави големи последици во тимов и многу тешко дека наеднаш по само нецела година нештата драстично ќе се сменат кон подобро ( односно, освојување на титула, нештата и те како се подобри сега ) но секогаш постои простор за демант во фудбалот.

Но од наредна година убеден сум дека Интер ќе биде еден од главните претенденти за титулата, со една година искуство во Серија А и со адаптирање на успешен систем, Страмачиони многу добро ќе знае што треба а што не треба да се направи при трансфер летото, во Јануари лимитирани се клубовите за засилувања и не верувам дека осетно некој би се засилил тогаш.

Ајде сеа ставјте некое добро линкче за лацио

Мислам дека сепак Лацио ќе тепа на крај,Рома не завршува добро кога први даваат гол :D

Џабе нема услови за игра у рим,ова појче личи на базен,него ли на стадион.

И пенал утнаа :tapp:
Не ми се верува ни ЛЕ да се квалификуваат сезонава

аууууууууууууу .... 0 - 2 аман бе комшики

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom