Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
220px-PearPhoto.jpg
220px-PearPhoto.jpg
220px-PearPhoto.jpg

Си се фатил за Џони,Бенеамата и тоа чудното аватарче (јонзе ? ) и цел фан клуб демек јадел гомна =)
Општо искоментирав за дел од муабетите на ваш фан клуб, не посочив одредени членови. Ако добро ме служи памтењето единствено Syn коментираше нешто во стилот, тимов е кадарен за титула и тоа кога не му одеше баш најдобро.

Е добро де, затоа и реков дека од скоро се сврте плочата и сите веруваат во проектот на Страмачиони. И така сите заедно среќни си живееја до крајот на животот.

Општо искоментирав за дел од муабетите на ваш фан клуб, не посочив одредени членови. Ако добро ме служи памтењето единствено Syn коментираше нешто во стилот, тимов е кадарен за титула и тоа кога не му одеше баш најдобро.

:D

Затоа креваше ,,пехар'' во мондано хахахаха - дека стигнавме на неговото ...:)

Е добро де, затоа и реков дека од скоро се сврте плочата и сите веруваат во проектот на Страмачиони. И така сите заедно среќни си живееја до крајот на животот.
А бе копуци, ќе кажете нешто за оваа година (не ти Џони) или уште ќе прајме муабети за 2010? Еве ја на пример со големо задоцнување да кажам дека сум многу задоволен од натпреварот со Рома. Не е Иронија, а не е ни Сарказааааам (турбо фолк е) ама игравме за око тоа лепота една беше... дури не не расчукаа. Ама јбг, уште сме незрели, укомпонирани како песна од Миле Китиќ сме. Време треба, и знам дека сега ќе речете „дај не сери, кое време, 2 години чекаме...“ ама сега екшуали има нешто на повидок, се гледа некаква концепција, некој костур на екипата кој во изминативе две години хаос го немавме, некои играчи од кои може да се очекува нешто. Само ќе мора да научат да играат и без топка и да покриваат назад, нека чепнат по тоа архивите има видеа.

Сега најмалку ми е намера да отворам рани ама заслуживме да не растртаат со самиот факт што еден од најдобрите голмани на светов сега брани за Квинс Парк Факен Ренџерс. Драганче нека ги фаќа. Карма, it's a bitch!

Ама оптимист сум. Го прочитав еднаш Џони како Јуве биле класа за Интер и пролив ме стегна три дена не можев да куртулам. Има да ги газиме. Слободно букмаркирајте.

^ Lucky guess...

Се заебавам, секоја чест ако си ги проценил Интер ко конкурентни после дебаклот со Рома. Не сум налетал на овој пост затоа и го спомнав само Syn.

Pocekajte do kaj 5 saat ke gi snema ovie ekipive od milano

до кај 11 мислиш едниот тим игра од 19:45 gmt ...........абе ти пак си изгубен у време и простор изгледа.
--- надополнето: 11 ноември 2012 во 12:26 ---

пфффф.... јас уште не верувам во проектот на страма. барем не за оваа сезона. али од другата со прави засилувања мх мх мх :D

до кај 11 мислиш едниот тим игра од 19:45 gmt ...........абе ти пак си изгубен у време и простор изгледа.
--- надополнето: 11 ноември 2012 во 12:26 ---

пфффф.... јас уште не верувам во проектот на страма. барем не за оваа сезона. али од другата со прави засилувања мх мх мх :D

sotie do 5 saat po kinesko vreme toa e 20 i 45 po nase, aj informirajte se pred da pisuvate

Од почеток на сезона тврдам дека сме конкуренти само бев на пауза доста време и малку пишував на форум тој период. Не е работата сега да се фалиме дека сме биле во право за нешто, затоа што на десет треснати глупости по еднаш сме во право. Во Страма верував затоа што го пратев во Примавера, знаеш како почна таму? Месец дена откако стана тренер играше со Тотенхем и пукна 7-1. На крајот го подига пехарот. Тоа само на филм го има, од оние како Mighty Ducks :) . Интер од друга страна вечно е неподготвен за септември, освен една година Мур кога беше, така да не ни очекував којзнае што на почеток на сезона.

Но целата работа околу Страма е следнава: тој е сепак тренер што е нов и не освоил ништо во сениорска конкуренција, па нормално е да треба да го заслужи респектот од фановите, а богами го заслужи. Мене кај него единствено ме плашеше недостатокот на авторитет пред играчите и уште помалку кај управата, затоа што е нереално да очекуваш дека од почетокот ќе се прашува за битни работи. Но ете го побарал Касано и Морати му го донесе, значи има респект и „од горе“ и после овие резултати ги има сите предуслови за добра работа. Останатото е на него.

Да даде господ на телма да им се запали зградата све да им изгори ретардирани дебили

Да даде господ на телма да им се запали зградата све да им изгори ретардирани дебили
Ако ми веруаш ја сум појче изнервиран од тебе:D,многу са глупи бе еј,како може едно од најголемите дерби у свет да не го даваат,заради тенис:facepalm:.Спремај те си стримчиња:).

Ако ми веруаш ја сум појче изнервиран од тебе:D,многу са глупи бе еј,како може едно од најголемите дерби у свет да не го даваат,заради тенис:facepalm:.Спремај те си стримчиња:).
Абе неможам да го разберам тој дебилот што одлучува за програмата,трба да си ептен ИДИОТ да направиш вакво нешто СЕКОЈА ЧЕСТ НА ТИПОТ за мене е најголем дебил во цел свет

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom