^^GoRiLLaZ^^
Happiness...?
Се погоди денеска стримот, арно е... конечно.
Инаку на Телма сега даваат снимка
Овие стварно се улави.
Инаку на Телма сега даваат снимка
Овие стварно се улави.Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Овие стварно се улави.
?Ее јувенташи бе,пак ја наместивте а?
, nema sto da ucis nesto 
Ее јувенташи бе,пак ја наместивте а?
Завршив ја дете одамна со учењето,а ти ако си гладен слободно јадиPak samo da jadesh neshto
Ubavo , ne e losho ni ovaa, nema sto da ucis nesto
![]()
,ебаве тоа да не се знаело кога ,чуек се шали,ај сеа легни си,време ти е.Сакаш да ми кажеш дека утре вечер нема да функционира ? Т.е. ќе можеме ние внатре да се ставиме, не верувам за Аталанта многу да дојдат.Реновираат у Мондано, т.е. го заградуваат просторот за да не е ладно![]()
Нц, ни рекоа викендов не, мајстори имаат, градат/преградуваат, али јавете им се за секој случај, може завршиле али не верувам, чим на Лацијаливе ом откажале... А за другиот викенд ќе може да се гледа, ќе завршат.Сакаш да ми кажеш дека утре вечер нема да функционира ? Т.е. ќе можеме ние внатре да се ставиме, не верувам за Аталанта многу да дојдат.
Абе реновираат надвор, ама и внатре има телевизор, тоа ми е муабетот, таму имаме гледано, али за едно 10 души е ок тоа, т.е. тешко бе, тешко, мамата !Нц, ни рекоа викендов не, мајстори имаат, градат/преградуваат, али јавете им се за секој случај, може завршиле али не верувам, чим на Лацијаливе ом откажале... А за другиот викенд ќе може да се гледа, ќе завршат.
Знам за што збориш ама не знам дали работат ко објект, да не се само мајсторите таму, тоа ми еАбе реновираат надвор, ама и внатре има телевизор, тоа ми е муабетот, таму имаме гледано, али за едно 10 души е ок тоа, т.е. тешко бе, тешко, мамата !

Вчера.koga posleden pat padnale 2 gola so nozici na edna utakmica

Помина ова не е интересено веќе. Дајте нешто ново. На пример како вчера не и досудиле пенал на Пескара.http://tocka.com.mk/2/79880/sudijata-od-natprevarot-inter-juventus-ke-bide-kaznet
Таљавенто казнет, не досудил доволно за Јуве, Итер победи... срамота за Таљавенто![]()