Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Се погоди денеска стримот, арно е... конечно.

Инаку на Телма сега даваат снимка :facepalm: Овие стварно се улави.

Pak samo da jadesh neshto :icon_mrgr:

Ubavo , ne e losho ni ovaa ;) , nema sto da ucis nesto :гик:
Завршив ја дете одамна со учењето,а ти ако си гладен слободно јади;),ебаве тоа да не се знаело кога ,чуек се шали,ај сеа легни си,време ти е.

У право се Телма што не го пренесуваа Јуве,порничи пред 12 саат не се пуштаат

Реновираат у Мондано, т.е. го заградуваат просторот за да не е ладно :)
Сакаш да ми кажеш дека утре вечер нема да функционира ? Т.е. ќе можеме ние внатре да се ставиме, не верувам за Аталанта многу да дојдат.

Сакаш да ми кажеш дека утре вечер нема да функционира ? Т.е. ќе можеме ние внатре да се ставиме, не верувам за Аталанта многу да дојдат.
Нц, ни рекоа викендов не, мајстори имаат, градат/преградуваат, али јавете им се за секој случај, може завршиле али не верувам, чим на Лацијаливе ом откажале... А за другиот викенд ќе може да се гледа, ќе завршат.

Нц, ни рекоа викендов не, мајстори имаат, градат/преградуваат, али јавете им се за секој случај, може завршиле али не верувам, чим на Лацијаливе ом откажале... А за другиот викенд ќе може да се гледа, ќе завршат.
Абе реновираат надвор, ама и внатре има телевизор, тоа ми е муабетот, таму имаме гледано, али за едно 10 души е ок тоа, т.е. тешко бе, тешко, мамата !

Абе реновираат надвор, ама и внатре има телевизор, тоа ми е муабетот, таму имаме гледано, али за едно 10 души е ок тоа, т.е. тешко бе, тешко, мамата !
Знам за што збориш ама не знам дали работат ко објект, да не се само мајсторите таму, тоа ми е :)

Телма битно емитуваше Каљари - Катанија, другите утакмици не се битни...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom