Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Нема шанси да дадат.
Нека дојде некој од фан клуб Баерн ќе ти објасни дали ќе дадат толку пари.
ете де 40 милиони давате само за еден играч, а вака за 60 добиваш два топ играчи за среден ред, али ок тоа е твое мислење дека не даваат ама ете понудиле, јуве ги одби...

Мене само не ми е јасно со кој памет мислеле дека Јуве ќе ги даде Маркизио и Видал на Баерн па било и за 100 мил. Јуве нема проблеми со финансии и не се некој мал тим па Баерн така да доаѓа со понуда за двајца клучни играчи на Јуве.

Незнам тоа дали понудиле, ама мислам дека некој од клубот демантираше дека тргнале по двајцата во пакет да ги земаат. Нема логика нели, Баерн е преполн у средниот ред и се ротира секој натпревар за да играат Мартинез, Густаво и Тимошчук. А замисли и Маркизио и Видал да сме ги земале, ќе станевме бетер од Сити, а не дека нејќам, они се двајцата квалитетни играчи.

Незнам тоа дали понудиле, ама мислам дека некој од клубот демантираше дека тргнале по двајцата во пакет да ги земаат. Нема логика нели, Баерн е преполн у средниот ред и се ротира секој натпревар за да играат Мартинез, Густаво и Тимошчук. А замисли и Маркизио и Видал да сме ги земале, ќе станевме бетер од Сити, а не дека нејќам, они се двајцата квалитетни играчи.
Ако ги земавте ними двајца немаше Мартинез да го купат, патем за поефтина солуција добиваш квалитетни играчи од средниот ред. И сигурен сум доколку ги купеше Баерн немаше да седат на клупа, нејсе сега е без вредно да дискутираме кој би играл прва постава...

Нема што да трабуњаат за Јуве 2-3 дена и одма загина темава.ццц :D

Па ве испеглаве и вас ве снема ....сам со себе не ми се прави муабет :D:pos:
Успешна недела у ЛШ,добри резултати у Лига Европа,не само Јуве од уста не го вадите :D

Сега од утревечер, посе 22:45, тука ќе се испишат 50 страници, не се секирај, како на пескара пенал ни и судиле заш на тој црвен картон, зашто овие од јуве цело време напѓаат заш не им попуштаат на пескара заш треба да остане во калчо им требаат бодови треба да ги чува играчите за со челзи и тако далје..

Дино дрого дрого не зезај, уште Пескара ако не можете да ја тепате регуларно, ич не ја заслужувате титулата...

Дино дрого дрого не зезај, уште Пескара ако не можете да ја тепате регуларно, ич не ја заслужувате титулата...
Шо е Јувентус тука крив ако судиите не знаат да судат?

Добро бе експерту по фудбал, освен со катанија, каде виде на јувентус да му се помогнит? Зарем не смееат судиите да згрешат кога играт јувентус зарем кога играт јувентус мора да има некој други правила, за судење ? Зашто не го коментираш офсајд со Киево, Пенал за Катанија, Пенал за Рубињо или тоа се дешават грешки се прават нели.?

Па земи малу научите ги како да судат, вие сте добри судии на форумов... ланска сезона одма пресудуавте дал има пенал за милан или нема.

Темава единствено има постовии само кога се отвара дебата против Јувентус.Да ви ебам комплексашиве на сите.Па и на некои навивачи на Јувентус тука кои се понашаат као деца.

Не знам, не може тоа никој да го докаже, но како тоа само на натпреварите на Јуве се случуваат огромни превиди? Значи не викам дека местат, не ме сфаќај погрешно, ама две утакмици по ред и на двете добива невидени поклони, а за утакмиците пред тоа не коментирам, тие ги тргам на страна. Да беше Интер на местото на Јуве истото ќе се коментираше, факт!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom