Другар, у право си. Многу нормално дека ќе рипнам, не ми одговара, мора малце да дигнеме тензија на темава за да биде поинтересно, не дека ја нешто многу знам. Тој што има живци нека дојде тука да се расправа, се скинав од смеење денес од се' што се изначитав.Znaci prvo proverete,informirajtese,prasajte pa posle jadete! Ova se odnesuva za "golot" na Catania.
I drugarcevo volta od sto mnogu znaes i mrcis znaci site igraci koga ima faul bez razlika kade e napreven urgiraat kazuvaat.Znaci sekade e taka i sega nesto ne ti odgovara i odma ripas tuka ccc. Daj oladete malce ne znaci ako e seria A temava treba sekakvi gluposti da se pisuvaat ebago. a Advisor neznam koj ti e problemot barem da go imas gledano juve ili da go sledis barem pa posle da solis pamet znaci stvarno samo da se mrcelo!!
Едвај го чекам дербито идната недела да ве скинеме. Само победи редиме на гостински терен сезонава, а вие во последните 48 утакмици немате пораз. На чија серија ќе и дојде крајот ќе видиме. Само да не не' заебе некоја судиска грешка, во спротивно партал ќе ја напраам темава и ќе кркам бан