Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Минатото коло 2-1 сеа 1-2... Ете зошто американецот ја купи Рома
Гарант голем љубител на итаљанскиот фудбал е :D

Шо се деси?Спорен пенал?
Сменав на една минута и гол падна :mad:

Рома 2 во 1, го чекаме Boom Shaka Lakka со вредност на добивката :icon_mrgr:
Абе каков спорен , ни п од пенал , си падна типот без да го допрат... по сугестија на помошникот зад голот , оп пеналче .

вака кога седиме собрани шинтераши си викаме еј да ги тепавме сиена сега бод позади јуве ќе бевме. не бе поголемо понижување е од рома да изгубиш ... моментално на ниво на сериа Б тим се. непознавање на основни елементи од фудбалската игра , апсолутно никаква тактичка поставеност , физичка подготвеност еднаква на просечен македонски прволигаш... тимот им наликува на банда кловнови собрани од улица. а стварно очекував повеќе сигурно конкурент за место во ЛШ.

Абе каков спорен , ни п од пенал , си падна типот без да го допрат... по сугестија на помошникот зад голот , оп пеналче .
За целосен впечаток денеска судииве од Италија до Англија (n)
Ама опасно местење Земан, не 1-0 па 1-2, туку од 2-1 до 2-3, да не е апла очигледно :pos:

Како бе 1-2? Х-2 ебаго. И минатат на Рома беше Х-2, ама тогаш во нивна корист.

Како бе 1-2? Х-2 ебаго. И минатат на Рома беше Х-2, ама тогаш во нивна корист.
2-3 (2-1) заврши оваа.
--- надополнето: 28 октомври 2012 во 22:39 ---
Попатетична екипа од Рома нема...ок,тука се некаде се ѓубретарите.
А Бин-терашите изгубија од патетиките дома, замисли. Кој е тука попатетичен?:P

da najnezgodna ekipa se so najmnogu primeni golovi :facepalm: daj ne pisuvaj pls

Тоа беше во првите кола , последните две ја победија Сампдорија и нерешено со Фиорентина, не пишувај колку да е напишано:facepalm: . На мечот не се досуди чист пенал за Киево .

Тоа беше во првите три кола , последните две ја победија Сампдорија и нерешено со Фиорентина, не пишувај колку да е напишано:facepalm: . На мечот не се досуди лист пенал за Киево .

samdorija imaat 4 porazi po red :facepalm: a fioretina na gosti igraat slabo... .dosta se kiksas

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom