Bianconero vero
Il Capitano
- Член од
- 10 ноември 2008
- Мислења
- 9.269
- Поени од реакции
- 8.254
Не било 7+ туку 1-2Пупоне што ќутиш дека сте ја местеле 7+ бе?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не било 7+ туку 1-2Пупоне што ќутиш дека сте ја местеле 7+ бе?![]()
Абе каков спорен , ни п од пенал , си падна типот без да го допрат... по сугестија на помошникот зад голот , оп пеналче .Шо се деси?Спорен пенал?
Сменав на една минута и гол падна
Рома 2 во 1, го чекаме Boom Shaka Lakka со вредност на добивката![]()
За целосен впечаток денеска судииве од Италија до АнглијаАбе каков спорен , ни п од пенал , си падна типот без да го допрат... по сугестија на помошникот зад голот , оп пеналче .
Ебаго 1у2 е , 2-1 ht 2-3 ft ебагоКако бе 1-2? Х-2 ебаго. И минатат на Рома беше Х-2, ама тогаш во нивна корист.
Pa realno ako ne bese probivot na Hamsik tesko deka ke postignea gol, Chievo se nezgodna ekipa .
2-3 (2-1) заврши оваа.Како бе 1-2? Х-2 ебаго. И минатат на Рома беше Х-2, ама тогаш во нивна корист.
А Бин-терашите изгубија од патетиките дома, замисли. Кој е тука попатетичен?Попатетична екипа од Рома нема...ок,тука се некаде се ѓубретарите.
da najnezgodna ekipa se so najmnogu primeni golovidaj ne pisuvaj pls
Тоа беше во првите три кола , последните две ја победија Сампдорија и нерешено со Фиорентина, не пишувај колку да е напишано. На мечот не се досуди лист пенал за Киево .
Ебаго 1у2 е , 2-1 ht 2-3 ft ебаго![]()
Ебаго, се испобунив ебаго2-3 (2-1) заврши оваа.
Ич не ми чуе дали се нервозен.Ne znam kako da ti pisam,ama ne mi go pusi,epten sum nervozen,fala.
2-3 (2-1) заврши оваа.
Ебаго 1у2 е , 2-1 ht 2-3 ft ебаго![]()