- Член од
- 20 ноември 2008
- Мислења
- 6.104
- Поени од реакции
- 2.514
Кај е КаваниDe Sanctis; Campagnaro, Cannavaro, Gamberini; Maggio, Behrami, Inler, Zuniga; Hamsik; Insigne, Pandev

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кај е КаваниDe Sanctis; Campagnaro, Cannavaro, Gamberini; Maggio, Behrami, Inler, Zuniga; Hamsik; Insigne, Pandev
Ме дупиш нешто или глуп си? НагатомоДа де, бившите играчи на Удинезе Асамоа и Исла , Џакерини од Чезена се екстра таленти
Ме дупиш нешто или глуп си? Нагатомо, Паласио и Рики Алварез да не се подобри? И самиот си свесен дека тие што ги наброја се играчишта за стандардите на Серија А... или не си?
Фала шо ми го потврди претходното мислење дека ПОЈМА НЕМАШ од Јувентус и фудбал.Само ви ја кажав перцепцијата за вашата игра , тоа што се навредивте дека ви кажав дека Пирло ви е главен мотор на екипата стварно ви се чудам. Оваа сезона и Видал ви е во форма па се дополнуваат. Другите играчи реално не се со ист квалитет , тоа најдобро си го чувствувате во Лига на Шампиони.
Кој напиша дека не бил во форма ??? Диоптер да не ти треба
Само ви ја кажав перцепцијата за вашата игра , тоа што се навредивте дека ви кажав дека Пирло ви е главен мотор на екипата стварно ви се чудам. Оваа сезона и Видал ви е во форма па се дополнуваат. Другите играчи реално не се со ист квалитет , тоа најдобро си го чувствувате во Лига на Шампиони.
Фала шо ми го потврди претходното мислење дека ПОЈМА НЕМАШ од Јувентус и фудбал.
Видал моментално има пад во формата.
Ако имаш повеќе од 10 години би ти препорачал да побараш стручна помош.Колкава е вашата перцепција за мојата појма за Јувентус воопшто не ми гајле, а за перцепција за фудбал добро видов што се случи на денешниот натпревар и од таков срамен добиен натпревар не можете да извлечете.
Ќе го прибере некој од Интерашиве малиов или ќе бидеме осудени да читаме вакви глупости? Таман човек ќе помисли дека не може нешто поглупаво да прочита и оп, ете ти нов бисер на мудроста.
Ало дај бе прибери се мајка му стара како можеш на член кој е со сигурност 2 пати постар од тебе да му викаш глуп кога баш во оваа ситуација ти испаѓаш таков.Дај излези малце надвор нека те удри промаја во тоа главата па после дојдии изнавреди ги ситее уште еднаш.Вашиот монолог на темава и оправдувања на денешниот натпревар потполно може да бидат предмет за анализа за психолози ( скриено чувство на вина)
Каде виде дека некој се правда или дека не признава? Му реплицирав и на еден падобранец пред неколку страни. Ние што сме за Јувентус викаме дека Катанија е оштетена и доаѓа реиндом лик и вика АМА КАТАНИЈА Е ОШТЕТЕНА. И сето тоа во круг триесет страни од темава. Е оштетена е де! Што треба ние навивачите да направиме сега? Да бараме преигрување на мечот? Да бараме бодовите да и се доделат на Катанија? Да се откажеме од тимот?Вашиот монолог на темава и оправдувања на денешниот натпревар потполно може да бидат предмет за анализа за психолози ( скриено чувство на вина)
Што би рекол "омилениот" ни Земан, малку модифицирано од моја страна,Ало дај бе прибери се мајка му стара како можеш на член кој е со сигурност 2 пати постар од тебе да му викаш глуп кога баш во оваа ситуација ти испаѓаш таков.Дај излези малце надвор нека те удри промаја во тоа главата па после дојдии изнавреди ги ситее уште еднаш.